Leto je počelo

Zvanični početak letnje sezone: Od sutra rade bazeni Tašmajdan

Pojedinačna celodnevna ulaznica za bazen biće 300 dinara, dok će se ulaz posle 16 naplaćivati 200 dinara
Vesti
14:42h Autor:
Zvanični početak letnje sezone: Od sutra rade bazeni Tašmajdan
Foto: Beta

Letnja sezona na otvorernim bazenima SRC "Tašmajdan" zvanično počinje sutra i trajaće do 31. avgusta.

Bazeni će raditi svakog dana od 10 do 19 sati, a sreda će biti školski dan, kada će ulaznica za bazen za sve školarce biti đačka knjižica.

"Svi bazeni u Beogradu su spremni. I ovaj letnji raspust ulepšaće besplatni sportski programi osnovcima i srednjoškolcima u Beogradu. Pored ulaska na bazene sa đačkom knižicom sredom, ove godine deca će na Adi Ciganliji takođe sredom moći besplatno da koriste rolere i bicikle. Budžet Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograd povećan je za 100 posto u odnosu na 2013. godinu i činimo sve napore da što više dece uzme učešće u sportskim programima", rekao je gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak.

7 dana paklene vreline: Vremenska prognoza do 20. juna

Plato oko bazena je uređen i proširen, povećan je broj ležaljki, a ceo prostor je dodatno ozelenjen.

"Spremniji nego ikada dočekujemo novu sezonu. Uspeli smo da vratimo "Tašu" stari sjaj bez dodatnih zaduživanja. Takođe, otvorili smo i stadion "Tašmajdan" i polako ovo kultno mesto počinje da liči na ono od pre 20 godina", rekao je član gradskog veća Dragomir Petronijević.

Pojedinačna celodnevna ulaznica za bazen biće 300 dinara, dok će se ulaz posle 16 naplaćivati 200 dinara. Omogućena je i kupovina mesečnih i sezonskih karti po povoljnim cenama.

Tokom sezone, posetioci će biti u prilici da koriste i rane jutarnje termine za plivanje, a kada vremenske prilike dozvole, biće omogućeno i noćno kupanje.

Temperatura vode dostigla 22 stepena: Otvorena sezona kupanja na Adi Ciganliji!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs