Nesreća na putu

Pukom srećom preživeli: Nikolina Kovač i Saša Kapor sa sinom sleteli kolima u reku!

Pevače i njihovog trogodišnjeg naslednika ribari spasavali iz potopljenog automobila, kojim su se survali u Drinu u okolini Zvornika
Vesti 22.07.2015. - 10:26h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Nikolina Kovač (25) i Saša Kapor (30) sa trogodišnjim sinom Nikolajem pukom srećom preživeli su saobraćajnu nesreću koja se dogodila u ponedeljak oko 11 sati pre podne, kada su sleteli s puta u reku u mestu Drinjača kod Zvornika.

 

Pevači su se sa sinom vraćali iz Sarajeva u Beograd.

 

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, da bi izbegao direktan sudar sa kombijem, koji je prešao u njihovu traku, Kapor je skrenuo u stranu, ali šljunak je povukao njegov „mercedes“ i survali su se u Drinu. Lokalni ribari, koji su pecali u blizini, odmah su im pritekli u pomoć i jedva uspeli da ih izvuku kroz prozor automobila.

 

Nikolina Kovač o najtežim trenucima: Zbog sina sam se borila da živim!

 

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

"Čuli smo prasak kad se auto survao u reku. Brže-bolje potrčali smo da spasavamo te ljude. Bilo je jezivo. Dete koje je bilo vezano na svom sedištu vrištalo je dok su se otac i majka grčevito borili da ga izvuku. Srećom, prozor je bio otvoren i Saša je prvo Nikolini stavio sina u krilo, a onda ga je ona nama dobacila kroz prozor i mi smo ga čamcem prebacili na obalu, dok su oni doplivali za nama. Sve se odigralo munjevito i bukvalno su sekunde bile u pitanju dok smo se borili za njihove živote", priča jedan od meštana koji je izbavljao Kapore iz potopljenih kola.

 

Uspeli smo da stupimo u kontakt s Nikolinom i Sašom, koji su prilikom nesreće ostali i bez mobilnih telefona.

 

"Još sam u šoku! Gledali smo smrti u oči. Sve se odigralo u pet minuta, a izgledalo je kao horor-film. Još mi Nikolajev plač odzvanja u ušima. Hvala Bogu i tim dobrim ljudima koji su nas izbavili, pa smo svi ostali živi i zdravi", rekla je pevačica za Kurir, a njen suprug je dodao:

 

"Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan. Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasli nas. Nikada nećemo proći kroz to mesto, a da ne svratimo do njih. Nikolina od stresa nakon nesreće nije mogla da govori, niti je želela da se odvoji od sina, a ja imam lakše povrede", zaključuje Kapor.

 

Danijela Vranić povređena u udesu: Mislila sam da ćemo svi izginuti!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...