Lančani sudar

Danijela Vranić povređena u udesu: Mislila sam da ćemo svi izginuti!

Vozila sam po saobraćajnim propisima i nisam prekoračila brzinu, ali padala je kiša, koja je prouzrokovala nesreću - priča pevačica
Vesti
09:38h Autor:
Danijela Vranić povređena u udesu: Mislila sam da ćemo svi izginuti!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Danijela Vranić oporavlja se od povreda koje je zadobila u lančanom sudaru, koji se dogodio u četvrtak oko 19 časova na Novom Beogradu.

Kako Kurir saznaje, sudarila su se četiri automobila na raskrsnici, a pevačica je bila treća u koloni, pa joj je automobil oštećen sa obe strane. U nezgodi, srećom, niko nije nastradao, ali je Vranićevoj celo telo ugruvano, a gornja usna joj je rascepljena.

"Tačno je da sam imala udes. Još sam u šoku i uznemirena sam jer sam pomislila da ćemo svi izginuti. Vozila sam po saobraćajnim propisima i nisam prekoračila brzinu, ali padala je kiša, koja je prouzrokovala nesreću. Bila sam u sredini i osetila jak udarac i jeziv zvuk. Sve se dogodilo u trenutku. Glavom sam udarila u volan i povredila usnu jer mi se otvorio erbeg, ali zubi su mi na mestu. Mislim da me je u tom momentu sve zabolelo i da sam čak na trenutke gubila svest", priča pevačica i dodaje:

Brus Džener u stravičnom saobraćajnom udesu - Žena izgubila život, petoro dece povređeno! (FOTO)

"Nisam bila dobro sve dok policija nije došla da uradi uviđaj. Tu smo se zadržali nekoliko sati, a dosta ljudi se okupilo oko nas kako bi nam pomogli. Naravno da nisam kriva, pošto sam bila u sredini mene su udarili otpozadi, tad sam odgurnuta tako da sam zadobila udarac i spreda. Još se nisam oporavila od šoka. Hvala bogu da sam živa i da smo svi dobro, a štetu na kolima ću lako rešiti. Na zadnjem sedištu bila je gomila stvari, koje su letele po autu", završava Danijela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs