Savladali vatru

Kuća Dina Merlina zahvaćena požarom: 90 vatrogasaca sprečilo tragediju

Dino se u trenutku izbijanja požara nije nalazio u kući jer je u Sarajevu, gde u subotu ima veliki solistički koncert na stadionu Koševo
Vesti
22:48h Autor:
Kuća Dina Merlina zahvaćena požarom: 90 vatrogasaca sprečilo tragediju
Foto: Facebook / Dino Merlin

Strašan požar koji je juče buknuo na Pelješcu i opustošio Trstenik umalo nije odneo i kuću Dina Merlina.

Samo brzom reakcijom oko 90 vatrogasaca spasen je objekat u kojem bosanski pevač tokom leta boravi i odmara se s porodicom.

Dino se u trenutku izbijanja požara nije nalazio u kući jer je u Sarajevu, gde u subotu ima veliki solistički koncert na stadionu Koševo.

Požar u centru Beograda: Poginula sestra Ljubivoja Tadića, on teško povređen!

"Kuća, srećom, nije izgorela. Na objektu su oštećena vrata i prozori. Dino je srećan što su vatrogasci uspeli brzo da reaguju i što se velika katastrofa završila bez žrtava. Nije stigao da ode tamo jer sprema koncert na Koševu. Da ne bi nestale neke vredne stvari iz kuće, trenutno je čuvaju njegovi prijatelji. Dino će put Hrvatske veću ponedeljak, kad će proceniti štetu i krenuti u obnovu oštećenja", kaže izvor blizak kantautoru.

Pored Merlinove vile, vatrena stihija zahvatila je i jednu od najboljih vinarija u vlasništvu najpoznatijeg kalifornijskog vinara Miljenka Grgića, koji se pre nekoliko godina vratio u domovinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs