Stravičan događaj

Sin slavnog producenta ubio šestoro ljudi: Na dan zločina ostavio šokantnu poruku!

Otkriveni novi detalji strašnog zločina počinjenog 23. maja prošle godine u Kaliforniji
Vesti
18:44h Autor:
Sin slavnog producenta ubio šestoro ljudi: Na dan zločina ostavio šokantnu poruku!
Foto: You Tube / Printscreen

Eliot Rodžer (22), sin producenta filma "Igre Gladi", ubio je šestoro ljudi 23. maja prošle godine u Kaliforniji. Sada su otkriveni novi šokantni detalji ovog zločina.

Sada je šerif okruga Santa Barbara, Bil Braun, izneo nove detalje o ovom stravičnom događaju. Braun je otkrio da je ubica preko interneta godinu dana tražio "najbolji način kako da tiho ubije žrtve".

Uoči dodele Oskara: Velika porodična tragedija Džulije Roberts!

Na dan zločina, on je u svom dnevniku zapisao: - To je to. Za sat vremena ću se osvetiti ovom okrutnom svetu. Sve vas mrzim, umrite!

Takođe, snimio je i video poruku u kojoj je upozorio da će zaklati sve one sa "dobrim" životom, pogotovo žene, koje su ga odbijale i koje je krivio za to što je nevin. Eliot je prvo ubio dvojicu cimera i njihovog prijatelja, da bi potom izašao iz zgrade i ubio još dve devojke i jednog momka.

http://www.youtube.com/watch?v=7KP62TE1prs
ubilačkom poduhvatu
se ubio u svojim kolima

Otkriven mračan plan Aleksandra Mekvina: Hteo da izvrši samoubistvo na svojoj reviji!

Pored njega je pronađena poluautomatska puška i 400 metaka koje je kupio ilegalno. Iza sebe je ostavio i Manifest na 137 strana u kojem je opisao svoju frustraciju životom.

Šerif i policija su se posle zločina našli na meti žestoke kritike javnosti, jer nisu na vreme proverili stan u kojem je Rodžers živeo, iako je i pre masakra na Jutjub postavljao klipove sa uznemirujućim sadržajem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs