LUTAK JE MODNA IKONA KOJA PUCA SAMO NA VISOKO: Božena je udata za bogatog Srbina i pliva u parama

Božena Boka Lazarević na Instagramu poznatija kao Lutak jedna je od najbogatijih Srpkinja

Vesti
15:50h Autor:
LUTAK JE MODNA IKONA KOJA PUCA SAMO NA VISOKO: Božena je udata za bogatog Srbina i pliva u parama
Lutak, Foto: preentscreen/Instagram, Instagram / lutak

Upoznajte Boženu Lazarević, prelepu Hercegovku čiji je modni izričaj i besprekoran stil privukao pažnju mnogih. Njen modni ukus je toliko besprekoran da ne ostavlja mesta za greške, a njen životni stil odiše luksuzom.

Rođena kao Božena Jelčić, ova Čapljanka je pronašla svoj dom u Nemačkoj, gde živi i radi zajedno sa svojim suprugom Igorom Lazarevićem. Njih dvoje su nerazdvojni već gotovo punu deceniju i roditelji su troje divne dece.

Pored što se bavi modelingom, Božena je i modna ikona na Instagramu, gde već više od 10 godina s pratiocima deli svoj svet mode. Njeno prisustvo na društvenim mrežama često uključuje i njenog supruga, Igora Lazarevića, koji takođe pokazuje neosporni stil i uvek se ističe svojim ekstravagantnim, ali ukusnim izborima odeće.

I dok je svet modelinga već duboko u njenim korenima, nedavno je Božena otvorila poslastičarnicu u Nemačkoj pod nazivom "Lutak" - ime koje se savršeno uklapa sa njenim Instagram imenom. Kroz jednu priču je otkrila i ko je "krivac" za njen neobičan nadimak.

"To je nadimak koji mi je dao suprug na početku naše veze. Hteo je da mi da neki nadimak koji nije svakodnevni i koji niko ne koristi. Prvo je bilo lutka, al' kako me moja mama uvek zove "lutko moja", on se prebacio na mušku varijantu. Danas mi je taj nadimak postao navika, ali i korisničko ime za sve što koristim, pa tako i za Instagram", objasnila je Božena jednom prilikom.

Nakon Minhena, preslatka poslastičarnica otvorena je i u srpskoj prestonici, a samom otvaranju prisustvovale su mnogobrojne ličnosti iz javnog života, ali i njen suprug Igor, koji joj je velika podrška.

Ona ističe da ne postoji tajni recept za uspeh u modelingu.

"Nema tu nekog tajnog uspeha nego pamet u glavu, što bi moj tata rekao. Uvek trebaš dati sve najbolje od sebe i pre svega raditi na sebi. Treba se istaći u masi, tu su mnogobrojne devojke i klijentu bi trebalo ostaviti najbolji mogući utisak. U nekih pet do deset minuta, koliko otprilike dobijete, treba da se predstavite što je najbolje moguće i dati razlog zašto baš vas da uzmu za saradnju. Pored izgleda i dobrih fotografija prednost uvek ima vaša energija, vaš stav i ono najvažnije, osmeh od uha do uha. Ne smete biti dosadni", ispričala je o modelingu.

Na Instagramu je prati skoro 200.000 ljudi a nema sumnje da je mnogim devojkama i ženama inspiracija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs