promo

NATAŠA BEKVALAC I SANJA VUČIĆ ŠOKIRALE IVANA U NOVOJ EMISIJI! Gledajte "Divan šou" danas u 14 časova na Kurir televiziji


Proleće je pre vremena stiglo na Kurir televiziju sa novom, najzabavnijom
do sada, popodnevnom emisijom "Divan šou"!

Vesti
Autor:
NATAŠA BEKVALAC I SANJA VUČIĆ ŠOKIRALE IVANA U NOVOJ EMISIJI! Gledajte "Divan šou" danas u 14 časova na Kurir televiziji
Foto: Promo

Autor i voditelj Ivan Gajić već je poznat u krugu zvezda kao umetnik sposoban da svaki razgovor pretvori u zabavu, a premijera ove emisije, koja će se emitovati danas u 14 časova na Kurir televiziji donosi ni manje ni više nego zabavu sa Natašom Bekvalac i Sanjom Vučić.

Popularne pevačice su po prvi put pričale i o nekim intimnim stvarima, a novosadska barbika je, između ostalog otkrila zašto ljudi od nje znaju nekada da naprave glupaču, iako ima toliko drugih divnih stvari, koje je odllukuju. Dotakla se i svojih bivših partnera, ali je ispričala i koje glumce priželjkuje u svojim projektima, uz zanimljivu pozadinu te priče.

Nataša nam je otkrila i zašto bi izbio ozbiljan skandal ako bi joj neko ukrao telefon. U opuštenom i veselom razgovoru Sanja je Ivanu ispričala kakav muškarac ni po koju cenu ne može biti njen partner, da li planira selidbu u Novi Sad kod dečka, a dotakli su se i mnogih drugih škakljivih tema.

Vesna Rivas je gošćama gledala sudbinu kroz rodni kod i gledanjem u tarot karte, tako da je u jednom momentu u studiju nastao tajac zbog njenih prignoza.

„Divan šou“ su dodatno začinile zanimljive igre u studiju, ali i Milica Stanimirović, kolumnistkinja i urednica portala Espreso, modni stilista Uroš Čevrljaković koji je ocenio izgled gošći, kao i glumica i pevačica sa crvenog tepiha.

Ne propustite danas u 14 časova na Kurir televiziji novu zabavnu emisiju na Kurir televiziji "Divan šou"!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs