bulevar slavnih

POL VOKER ĆE POSTHUMNO DOBITI ZVEZDU NA HOLIVUDSKOM BULEVARU SLAVNIH!

Pol Voker preminuo je pre 9 godina u saobraćajnoj nezgodi u Los Anđelesu!

Vesti
Autor:
POL VOKER ĆE POSTHUMNO DOBITI ZVEZDU NA HOLIVUDSKOM BULEVARU SLAVNIH!
Foto: Profimedia

Čuveni glumac Pol Voker biće posthumno nagrađen zvezdom na Bulevaru slavnih u Holivudu. Nastradali glumac zvezdu će dobiti deceniju nakon smrti, 2023. godine. Pored njega zvezdu će takođe posthumno dobiti i pevačica Dženi Rivera, piše Hola.

- Komisija je pažljivo odabrala ove talentovane pojedince i jedva čekamo da ih proslavimo jer postaju deo istorije Holivuda otkrivanjem zvezde na najpoznatijem svetskom šetalištu - rekla je Elen, predsednica Holivudske privredne komore, prenose svetski mediji.

Smrt Vokera i Rivere veoma je potresla celokupnu svetsku javnost. Zvezda filmova "Paklene ulice", Pol Voker je preminuo u 40. godini, u saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu 2013. godine. Auto u kome se nalazio udario je u rasvetni stub i drvo, a zatim se zapalio. Pol je iza sebe ostavio ćerku Medou Rejn Voker, koja je u trenutku nesreće imala samo 14 godina.. Dženi je preminula u avionskoj nesreći u blizini Montereja u Meksiku godine 2012. godine.

Holivudska Staza slavnih je jedna od najpoznatijih znamenitosti Los Anđelesa i milioni turista godišnje posete ovo specifično mesto. Trenutno ima oko 2.700 zvezdica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs