OTKRILA

PRIČALO SE DA JE HJU DŽEKMAN GEJ, A SADA JE NJEGOVA 13 GODINA STARIJA SUPRUGA PROGOVORILA: Ovo je ISTINA!

Supruga Hjua Džekmana, Debora Li Fernes, dala je bezbrižan odgovor na dugogodišnje glasine da je njen muž "gej" tokom intervjua za podkast ove nedelje.

Celebrities
Autor:
PRIČALO SE DA JE HJU DŽEKMAN GEJ, A SADA JE NJEGOVA 13 GODINA STARIJA SUPRUGA PROGOVORILA: Ovo je ISTINA!
Foto: Profimedia

Ova 66-godišnjakinja, koja je u braku sa 53-godišnjim glumcem od 1996. godine, opisala je neosnovane glasine kao "tako glupe", ali je dodala da je to jedna od mnogih koje su kružile o paru sa A liste otkako su se katapultirali do svetske slave.

Govoreći u podkastu, Debora Li je rekla: „Mislim, ok momci – da je gej, mogao bi biti gej! Više nije morao da se krije u ormanu, a izlazio bi sa Bredom Pitom, ili šta već. Nije da je Bred gej, ali znaš šta govorim!"

Na drugom mestu u intervjuu, voditelj Gas Vorland pitao je australijsku glumicu kako par reaguje kada gleda parnera u intimnim trenucima na ekranu.

Na drugom mestu u intervjuu, voditelj Gas Vorland pitao je australijsku glumicu kako par reaguje kada gleda parnera u intimnim trenucima na ekranu. "To je tako čudno - pretpostavljam, pošto sam to radila toliko puta ranije, nije baš romantično", rekla je za sebe. „Imaš svetlo u licu, moraš da pogodiš metu i tako nije baš seksi.“

Ali kada je u pitanju gledanje njenog muža, dodala je: „Kada sedim u pozorištu i gledam – posebno ako sam sa decom – osećam se malo neprijatno. Ali takođe, mnogo puta sam veoma dobar prijatelj sa glumicama sa kojima se druži dok snima film, svi se upoznajemo. Ponekad je čudno videti to, i mislim da su deca kao, „Ahh!“ [Oskar, njihov sin] ne želi da gleda."

Slatko je zaključila: 'Kada ste u vezi, to je samo glupost, znate? Sve je to puh."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs