majka dvoje dece

PREMINULA GLUMICA IZ "URGENTNOG CENTRA" u 48. godini: Pokosila je teška bolest!

Glimica iz popularne američke televizijske serije "ER" (Urgentni centar) Žosara Đinaro preminula je u 48. godini posle borbe sa rakom.

Vesti
01:28h Autor:
PREMINULA GLUMICA IZ "URGENTNOG CENTRA" u 48. godini: Pokosila je teška bolest!
Foto: Printscreen Youtube / ER - Emergency Room

NJen muž Met Bogado objavio je tragične vesti i odao poštu svojoj preminuloj supruzi. On je na Fejsbuku podelio vest o njenoj smrti sa slikom njihovo dvoje dece.

- Sa velikom tugom, objavljujem da je 27. aprila 2022. preminula moja supruga, Žosara Đinaro. Žosara se hrabro borila protiv raka i vratila se kući da bude okružena porodicom. Žosara je bila neverovatna žena, majka, umetnica i prijateljica. Imala je najlepšu plemenitu dušu i nije prihvatila ne kao odgovor. Čak se i u svojim poslednjim trenucima borila bez straha. Sada počiva u miru i biće zauvek upamćena. Meni, Liamu i Emrisu će mnogo nedostajati, iako znamo da je u našim srcima i da nas vodi na svakom koraku - glasi posveta preminuloj glumici.

Žosara je bila glumica, rediteljka, producentkinja i aktivistkinja, poznata po svojim ulogama u televizijskim formatima kao što su i u Srbiji popularne serije "ER" "Judging Amy" i "Strong Medicine".

Rođena je u Brazilu, ali se kao dete preselila u Kolumbiju, kada ju je usvojio diplomata. Sa 16 godina preselila se u SAD i potpisala ugovor sa svojim prvim agentom pre nego što se uključila u scenski rad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs