Neverovatno!

ŽENA DOBILA NA LUTRIJI 137 MILIONA EVRA: Sve šokiralo šta je uradila sa većinom novca, tako niko ne bi postupio! (VIDEO)

Jasno podvlači da ko je bio glup i bez novca, biće i sa novcem!

Zanimljivosti
Autor:
ŽENA DOBILA NA LUTRIJI 137 MILIONA EVRA: Sve šokiralo šta je uradila sa većinom novca, tako niko ne bi postupio! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Daily Mail

Frensis Konoli (55) iz Irske i njen suprug Patrik (57) , godinama su igrali loto ne bi li ostvarili želju da osvoje prvu nagradu - I uspeli su! Dobili su 2019. neverovatnih 137 miliona evra na lutriji na lutriji “Euromilions”!

Ova žena je bivša socijalna radnica i učiteljica koja je tokom celog života pomagala drugima i nikada nije očekivala da će joj bilo šta “pasti s neba”. Ostala je u šoku kada je saznala da je postala milionerka! Ali, naglašava da nije bilo dileme, kada je razmišljala na šta će potrošiti novac.

Dok je studirala, volontirala je u Hitnoj pomoći, tada joj se, kako ističe, uvukao po pod kožu osećaj pomaganja drugima i nikada kasnije je nije napustio.

Zato je pola osvojene sume u startu dala porodici, prijateljima i dobrotvornim organizacijama.

- Ionako bih bila milionerka. Osvajanje ogromne količine novca može da promeni život, ali ne menja ličnost. Ako si glup pre nego što dobiješ toliki novac, bićeš glup i posle - zaključila je Konolijeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs