Strašno

GRČKA U ŠOKU: Provalnici vezali muža, ubili ženu! Policija pronašla njihovu ćerku koja je pokušavala da probudi mamu!

Brutalno ubistvo u centru Atine šokiralo Grke

Vesti
10:54h Autor:
GRČKA U ŠOKU: Provalnici vezali muža, ubili ženu! Policija pronašla njihovu ćerku koja je pokušavala da probudi mamu!
Foto: Printscreen/youtube/ Shqiptarja Media

Policija je našla dvadesetogodišnju Karolinu Krouč, beldu i zaleđenu, dok je njena jedanaestomesečna ćerka pokušavala da probudi mamu, gleći je.

Njen suprug Karalambos Anagnostopolos (33) bio je u drugoj prostoriji vezan lisicama, sa selotejpom na ustima i vezanih očiju.

Sve se desilo kao na filmu: Gospodin Anagnostopolos i njegova supruga Karolina, inače studentkinja, spavali su kada su u njihovu kuću provalili lopovi. Vezali su ih i tražili im novac i nakit. Karalambos, inače pilot, imao je gotovinu u kući, skrivenu u kutiji za monopol. Kako im napadači ne bi naudili, on je odmah rekao gde se novac nalazi, ali su provalnici tražili još.

Vezali su njegovu ženu koja je vrtištala da ih puste, zapomagala, a onda u jednom mometu se ništa više nije čulo.

"Moja supruga je vrištala, naša beba je plakala, ja sam zapomagao da nas puste, a onda su oni otišli i ja više nisam ništa čuo," ispričao je Anagnostopolos novinarima.

Izgleda da je provalu izvršila dobro organizovana banda koja je govorila na "lošem" grčkom jeziku, te da je porodicu pratila danima pre provale. Naime, pilot i njegova supruga su nedavno kupili plac na kojem su započeli građevinske radove, a gotovinu su imali kod sebe zbog toga jer su tako plaćali radnicima.

Trenutno se vodi istraga, policija traga za provalnicima i nudi oko 300.000 evra za bilo koju informaciju.

Policija je na ulazu u kuću pronašla porodičnog psa, haskija, koji je zadavljen.

Prema svedočenju pilota, provalnici su ušli u kuću, prvo njega vezali i stavili mu selotejp na usta, a potom su Karolinu pitali za novac i nakit govoreći joj da će ubiti dete. Karolina je zbog toga počela da vrišti, a onda su je oni ugušili.

Ova nasilna smrt, pljačka i vandalizam, šokirali su Grčku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs