svaka čast

HUMANI GEST: ANA MIHAJLOVSKI PRODALA INSTAGRAM PROFIL ZA LEČENJE MALOG MIHAILA!

Skromna žena velikog srca

Vesti
Autor:
HUMANI GEST: ANA MIHAJLOVSKI PRODALA INSTAGRAM PROFIL ZA LEČENJE MALOG MIHAILA!
Foto: Kurir/Vladimir Šporčić

Voditeljka Ana Mihajlovski prodala je svoj Instagram profil za lečenje malog Mihaila kome je usled hemoterapije u potpunosti uništen sluh. Krajnja cena na aukciji je bila 3.000 evra.

Nakon što je voditeljka odlučila da da svoj doprinos tako što će prodati nalog na društvenoj mreži koji broji više od 60.000 pratioca, Instagram se usijao od deljenje apela i čestitki za ovaj veoma human potez.

"Pozdravljam sve ljude koji su delili apel za akciju i slali poruke. Stvarno svi vi vrćaate veru u ljude i jako mi je drago što sam vas sve upoznala i što ste negde nekako svi moji. Porodica. Darko i Ana Mixi dobija iznos od 3.000 evra za sve troškove lečenja na putovanju, napisala je Ana na insta storiju.

Ana Mihajlovski
foto: PrintscreenInstagram/AnMihajlovski

Da podsetimo, malog Mihailu Milojeviću (7) dijagnostifikovan je rak bubrega sa samo 7 meseci, rak je izlečen, ali je dečak usled terapija izgubio sluh, a za lečenje je potrebno 60.000 evra.

Naime, Mihailo sa sedam meseci odvode kod lekara zbog uvećanog stomačića sa leve strane, kada je ultrazvukom konstatovan masivni tumor levog bubrega. Sledi niz hemioterapija kako bi se tumor smanjio, a zatim i operacija kojom je odstranjen levi bubreg.

Mihailo je junački podneo bolne hemioterapije i dobio bitku sa malignitetom bubrega. Lečenje je završeno i on redovno ide na kontrole na svaka tri meseca.

Međutim, usled iscrpnog lečenja, detaljnim ispitivanjima je utvrđeno da je Mihailu potpuno oštećen sluh. Sada mu je neophodno ugrađivanje Kohlearni implanta. Na žalost, RFZO pokriva samo jedan implant, dok drugi premašuje porodična primanja. Takođe, novčana sredstva su mu potrebna i za operaciju, transplantacije matičnim ćelijama, medikamente, suplemente, medicinska pomagala, dodatne analize i kontrole, rehabilitacije, tretmane, kao i za putne troškove i smeštaj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs