preslatko

OVAKO SE VASPITAVAJU DEVOJČICE: Dvejn Džonson uči svoju ćerku važnu životnu lekciju! (VIDEO)

Svakoj devojčici od samih početaka treba čvrsta očinska figura kako bi u najranijim godinama počela da ceni sebe jer će se to odraziti na njen budući život. To jako dobro zna poznati akcioni glumac pa svoje ćerke redovno podseća koliko su sjajne, pametne i lepe.

Vaše dete & vi
Autor:
OVAKO SE VASPITAVAJU DEVOJČICE: Dvejn Džonson uči svoju ćerku važnu životnu lekciju! (VIDEO)
Dvejn Džonson, Foto: Profimedia

Glumac, bivši igrač američkog fudbala i rvač,Dvejn Džonson, poznat pod nadimkom The Rock, na prvi pogled izgleda veoma opasno zbog svojih ogromnih mišića, ali kada je eč o njegovoj dvogodišnjoj ćerki Tiani Giji, očigledno je veoma blag.

U čast Međunarodnog dana žena koji se slavio pre nekoliko dana, Džonson je objavio preslatki video sa svojom ćerkom i pokazao da je pravi primer oca kakvog bi trebalo da ima svaka žena. Glumac je svoju ćerku odmalena naučio da bude dobra prema sebi i svakog si dana govori pozitivne stvari.

MRAČAN ŽIVOT NAJVEĆE DEČJE ZVEZDE: Optužen da je drogirao svoje dete (3), niko ne zna gde je i od čega živi! (FOTO)

Dok drži Tianu u naručju, 48-godišnji Džonson pita svoju ćerku: "Možeš li reći: 'Ja sam lepa devojčica'?", na šta je Tiana spremno rekla da je "lepa devojčica".

"Tako je. I što je još važnije od toga, možeš li reći 'Ja sam sjajna devojčica'?" upitao je Džonson svoju ćerku, a ona odgovorila sa osmehom: "Sjajna devojčica". Ponosni tata je potom tražio od Tiane da kaže kako je "pametna " i "jako pametna devojčica".

"Želim da kažeš 'ja mogu sve'", rekao je Džonson, a Tiana je spremno uzvratila "Sve!".

Ćerke ga vrte oko malog prsta

Osim Tiane, Džonson sa suprugom Loren ima još petogodišnju Džesmin te s bivšom suprugom Dani Garsijom 19-godišnju Simon.

Zvezda filmskih serijala "Jumanji" i "Brzi i žestoki" privatno je vrlo simpatičan, duhovit, čak i pomalo sramežljiv tip posvećen porodici. I sam je priznao da ga ćerke vrte oko malog prsta, ali mu to ne smeta jer obožava da provodi vreme s njima.

"Moje devojke su moj balans, okružen sam estrogenom i to ni za šta ne bih menjao. Samo se nadam da se nikada neće umoriti od držanja ove moje velike, ruke dinosaursa…Iako, nažalost znam da hoće", napisao je jednom prilikom uz fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu.

"Shvatio sam da je roditeljstvo najbolji posao koji sam ikada imao i koji ću ikada imati. Oduvek sam želeo da budem dobar tata i svojim curama pružiti sve ono što nisam imao u detinjstvu. Bio sam jedinac, tata je bio jako strog i u mom odrastanju s njegove strane nije bilo mnogo emocija", izjavio je glumac ranije u jednom intervjuu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs