Ko je još zaražen

Korona virus buknuo na srpskoj estradi: Među zaraženima Ceca i Veljko Ražnatović

Dve velike žurke naših poznatih ličnosti dovele do širenja zaraze

Vesti
Autor:
Korona virus buknuo na srpskoj estradi: Među zaraženima Ceca i Veljko Ražnatović
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ugledni gosti sa dve velike VIP žurke u Beogradu prošle nedelje počeli su juče masovno da se testiraju na korona virus nakon što je utvrđeno da ga Ceca i Veljko imaju.

Za koga znamo da ima koronu?

Voditeljka Dušica Jakovljević još uvek nije ni demantovala ni potvrdila da ima korona virus, iako se već danima priča da je pozitivna na isti, te je ta vest odjeknula u javnosti kao bomba. Ceca Ražnatović se juče popodne oglasila na društvenim mrežama i potvrdila da ima koronu, baš kao i njen sin Veljko. Frizer Cece i Anastasije, Stevan Radivojević, takođe je potvrdio da je pozitivan na virus, putem storija na Instagramu.

Ko čeka rezultate?

Mia Borisavljević je navela da će u toku današnjeg dana znati da li je zaražena, a i Bogdana Ražnatović, kao i njen sin Željko, saznaće rezultate danas.

Ko nema koronu?

Anastasija Ražnatović je negativna na virus, a dva puta je radila test. Aleksandra Prijović, koja je bila na žurki Ražnatovića, otkrila je da je negativna na koronu, pa se sinoć pojavila pred beogradskom publikom na nastupu u jednom klubu. Žika Jakšić, producent "Granda", potvrdio je da je negativan na virus.

Ko je još bio na žurkama?

Među zvanicama na veselju Ražnatovića su bili Sanja Đorđević sa ćerkom, Jovana i Željko Joksimović, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Filip Krajinović, Marina Visković, Maja Berović, Marijana Mateus, Aco Pejović i supruga, Miloš Nadaždin. Gorepomenuti Stevan, koji je potvrdio da ima koronu, bio je i na veselju Mije Borisavljević, koje je takođe okupilo poznate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs