Fascinantno

Večera dostojna Oskara: U čemu će holivudske zvezde uživati nakon dodele (FOTO)

Glamur prati celu dodelu najprestižnije nagrade Američke filmske akademije, a podjednako svečano će biti i na večeri nakon nje, na kojoj će ove godine između ostalog biti poslužene pite sa piletinom, rižoto sa crnim tartufima i neizostavne pozlaćene čokoladne statue
Vesti
04:44h Autor:
Večera dostojna Oskara: U čemu će holivudske zvezde uživati nakon dodele (FOTO)

Dodela Oskara samo što nije počela, a poslednje pripreme privodi kraju i slavni šef kuhinje Volfganf Pak koji je već 19 puta radio meni za prestižnu svečanost.

Većina glumaca, a posebno glumica, danas je "postilo" kako bi se što lakše uvuklo u večernja odela i toalete u kojima će se pojaviti na crvenom tepihu. S obzirom na to da ceremonija uručivanja nagrada traje oko pet sati, sav taj glamurozni svet će dobro ogladneti kada se iz dvorane Dolbi teatra bude premestio u salu gde se u njegovu čast održava tradicionalni Guvernerov bal.

Ovde saznajte zanimljive činjenice o nominovanim koje sigurno niste znali.

Pak i njegovi pomagači su ove godine pored klasičnih jela, kao što je pileća pita, makarone sa sirom i pekarski krompir, pripremili i nekoliko vegetarijanskih i veganskih poslastica kako bi izašli u susret sve većem broju zvezda, poput Džereda Leta, koji su prešli na biljnu ishranu.

Gde dobitnici čuvaju svoje Oskare, pročitajte ovde.

"Imamo rižoto sa crnim tartufima , nekoliko sjajnih jela sa testeninom , rezancima od pirinča sa povrćem, pripremljenih specijalno za vegetarijance i vegane, tako da će za svakog gosta biti ponešto", rekao je Pak koji je i ove godine, kao i svake prethodne, napravio pozlaćene čokoladne slatkiše u obliku statuete koju Američka filmska akademije dodeljuje pobednicima.

Podsetite se nominacija za najprestižniju filmsku nagradu ovde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs