Luksuz

Dodela Oskara 2019: Evo šta će nominovani dobiti na poklon - od putovanja do svetleće četke!

U paketima će biti i konac za zube, terapijske sesije sa stručnjakom za fobije, 15 pari luksuznih veštačkih trepavica, losioni i slatkiši, članska karta holivudskog Kluba ljubitelja marihuane...

Zanimljivosti
14:25h Autor:
Dodela Oskara 2019: Evo šta će nominovani dobiti na poklon - od putovanja do svetleće četke!
Foto: EPA / John G Mabanglo

Nominovani za Oskara 2019. u nedelju će na svečanoj ceremoniji dobiti pakete s poklonima, među kojima će se naći i i bešumna pumpica za grudi, poklon putovanje na Galapagos, ali i svetleća četka za wc šolju.

U paketima spremnim za glumce, reditelje i ostale filmske stvaraoce koji su nominovani biće i konac za zube, terapijske sesije sa stručnjakom za fobije, 15 pari luksuznih veštačkih trepavica, losioni i slatkiši, članska karta holivudskog Kluba ljubitelja marihuane...

Među poklonima će biti i povodac za pse i špijunska olovka koju poklanja organizacija za zaštitu životinja "Peta", a kojom se šalje signal organizaciji za zaštitu životinja ako neko naiđe na zlostavljanu životinju.

Dobitnici Oskara mogu da računaju i na umetničku sliku Rejana Vilijamsa, portretiste kome su najčešći motivi psi i velike mačke, a najvredniji poklon moglo bi da bude krstarenje do Islanda ili Galapagosa, mada će se, kako piše Gardijan, a prenosi RTS, u ponudi naći još dve destinacije.

Inače, vrednost ovih paketa obično se izražava brojkom od šest cifara i u njima dominiraju serumi i tretmani namenjeni za negu kože. Oni će ove godine biti obogaćeni ekstraktom marihuane, s obzirom da je u Kaliforniji ova supstanca prošle godine legalizovana u medicinske svrhe.

Najviše pažnje, međutim, izazvala je antibakterijska četka za wc šolju, nazvana "Mister Puš" koja svetli u mraku i na sebi ima ogromnog smeška.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs