Otkriven scenario

Tarantino odustao od novog filma: Scenario procureo u javnost!

Neko je dao svom agentu scenario, on ga je pročitao i onda prosledio svima u Holivudu. Ne znam kako ovi j***ni agenti rade, ali ovaj film neću sada da snimam, poručio je Tarantino
Vesti
08:08h Autor:
Tarantino odustao od novog filma: Scenario procureo u javnost!
Foto: Photographer

Kventin Tarantino je navodno odustao od snimanja svog najnovijeg filma pošto je scenario za to vestern delo procureo, prenose elektronski mediji.

Režiser je sajtu "Dedlajn" rekao da je scenario za "The Hateful Eight" podelio samo sa šestoro ljudi, ali da zbog "izdaje više nema želju da ga snimi".

- Veoma sam depresivan. Završio sam scenario, prvu ruku, i nisam planirao da počnem sa snimanjem do naredne zime. Dao sam da ga pročita šestoro ljudi i navodno se pojavio u javnosti, - rekao je on.

Tarantino je dodao da je saznao da je scenario procureo kada su njegovog dugogodišnjeg agenta Majka Simpsona počeli da zovu drugi agenti kako bi preporučili svoje klijente-glumce.

Kventin je naveo da je scenario, između ostalih, dao producentu "Đangove osvete" Redžiju Hudlinu, glumcima Majklu Medsenu, Timu Rotu i Brusu Dernu.

- Jedini za koga znam da to nije uradio je Tim Rot. Neko od ostalih je dao svom agentu scenario, on ga je pročitao i onda prosledio svima u Holivudu. Ne znam kako ovi j***ni agenti rade, ali ovaj film neću sada da snimam - oštar je Tarantino.

Režiser je prošle godine dobio Oskara za scenario za "Đanga", sada planira da objavi scenario za "The Hateful Eight", a onda se okrene drugom projektu. On se za novi vestern odlučio prošle godine posle uspeha "Đanga" i tada je rekao da će radije snimiti novi "kaubojac" nego treći nastavak "Kill Bill".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs