Neverovatno

Majke za svaku osudu: Ovako roditelji od dece prave pohlepne i površne ljude! (FOTO)

Kada pomislite na kostim za devojčicu, obično vam prvo padne na pamet pufnasta haljinica, ali zaboravite na to
Vaše dete & vi
01:50h Autor:
Majke za svaku osudu: Ovako roditelji od dece prave pohlepne i površne ljude! (FOTO)
Foto: Profimedia

I dok se mnoge majke pitaju koji je pravilan način da vaspitaju i sačuvaju svoje devojčice od svih loših stvari i nauče ih lepom ponašanju i pravim vrednostima, jedna grupa majki radi nešto potpuno neverovatno.

Naime, u Americi postoji izbor za male lepotice, u kojima mogu da učestvuju devojčice od 2 do 14 godina. Za takmičenje devojčice se šminkaju, koža im se potamnjuje, šiju se skupoceni kostimi...

Sve to bi možda i delovalo slatko, kada bi imalo ikakvu meru!

Druga strana roditeljstva: Mama o kojoj bruji ceo svet! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pošto je to uzrast kada deca ili nemaju zube ili nemaju sve, stavljaju im se proteze, kako bi imale savršene, blistave zube, poput odraslih! Količina šminke koju im stavljaju previše je i za odrasle žene, a ne za osetljivu dečju kožu, tu su i veštačke trepavice...

Kada pomislite na kostim za devojčicu, obično vam prvo padne na pamet pufnasta haljinica, ali zaboravite na to - ove mame šiju kostime u skladu sa nastupom koji su same osmislile, a on se neretko sastoji od malenog topića, gaćica, prekratkog šortsa, suknje koja otkriva sve.

Oličenje poštenja: Reakcije mališana na nađene novčanike će vas oduševiti! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako bi bile "prave lepotice", mame vode svoje devojčice na potamnjivanje tena sprejom, a već su ih naučile i da vrckaju "kao odrasle" i da se puće u kameru!

Poziranje koje su usavršile suvišno je i komentarisati, ali moramo se osvrnuti na veliki problem:

Šta će ove devojčice raditi kada napune 15, 18? Ako ste nekada gledali emisiju koja prenosi ova takmičenja, Toddlers and Tiaras, na programu TLC, sigurno ste primetili i da su ta deca već vrlo hirovita, histerična, ne reaguju ako im odgovorite sa ne.

Odrasli, stidite se: Dobro delo dečaka (5) nateraće vam suze na oči! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ako ne osvoje nijedan pehar na takmičenju i ne dobiju bar jednu krunu, u njihovoj reakciji videćete kakvo je vaspitanje već sada usađeno u njih! Kada ih od malih nogu učite da je najvažnija na svetu fizička lepota, u kakve ljude će izrasti?

Šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs