ODUŠEVIĆETE SE

Pohovano posno jelo koje će vas raspametiti: Ovaj hrskavi i sočni karfiol morate da probate! (RECEPT)


Sjajan recept za pohovani karfiol koji možete da jedete uz posni namaz

Recepti 03.12.2018. - 19:41h Autor: Stil/Lepaisrećna
Foto: Shutterstock

Karfiol pruža mnogo mogućnosti za improvizaciju u kuhinji, a pripremljeni pohovani karfiol na ovaj način oduševiće sve ukućane.


Sastojci:

 

  • 1 glavica mladog karfiola
  • 40-50 grama prezli
  • ulje
  • 200 grama brašna
  • so
  • suvi začin
  • 1/4 kesice praška za pecivo
  • 1/4 l kisele vode

 

Zapečen karfiol u pikantnom sosu

foto: Shutterstock

Priprema:

 

  • Obariti glavicu karfiola sa malo suvog začina.
  • U brašno dodati suvi začin, so, prašak za pecivo, kiselu vodu i napraviti masu kao za palačinke.
  • Staviti dosta ulja u šerpu (kao za posne krofne) i kad se dobro zagreje spuštati u njega cvetiće od barenog karfiola koje smo prethodno umočili u brašno pomešano sa solju, zatim u masu za pohovanje, pa u prezle.

 

Pečeni karfiol: Tako dobro i ukusno, a jednostavno jelo! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.