Sastojci: 2 jaja, 12 kašika šećera, 12 kašika ulja, 12 kašika mleka, 12 kašika griza, 12 kašika brašna, pola kesice praška za pecivo, seckani orasi i suvo grožđe za posipanje.

Za šerbet: 300 g šećera i malo vode.

Priprema: Sve sastojke oumutiti u jednoličnu smesu, sipati u podmazan pleh i odozgo staviti malo suvog grožđa i seckanih oraha. Peći na 180 stepeni oko 20 minuta.

Kada se ispeče, ohladiti i seći na kockice. Šećer ušpinovati sa malo vode i preliti isečen kolač. Ostaviti da se dobro ohladi u frižideru, najbolje preko noći.

Kremasta torta u 4 boje: Kombinacija dve čokolade i keksa koja se ne peče! (RECEPT)

img-20161211-132818.jpg
Foto: Bakina kuhinja

Posni štapići sa semenkama: Nećete moći da se zasitite ovih ukusnih grickalica! (RECEPT)

Ako nemate vremena ili živaca za slaganje kora, isprobajte ovaj sjajan recept

Ako nemate vremena ili živaca za slaganje kora, isprobajte ovaj sjajan recept