Uživanje je zagarantovano

Čokoladne karamel oblande: Ovako ukusne hrskave kolačiće još niste probali! (RECEPT)

Oblande su nešto što svaka domaćica mora da zna da napravi. Predstavljamo vam bakin recept sa kojim nikada ne možete da pogrešite!

Recepti
21:53h Autor:
Čokoladne karamel oblande: Ovako ukusne hrskave kolačiće još niste probali! (RECEPT)
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 1 l mleka 500 gr šećera 50 gr čokolade 200 gr margarina 4 lista oblande malo soli Priprema:

U veću šerpu sipati mleko dodati šećer i staviti na šporet da se kuva. U pola kuvanja dodati čokoladu i margarin kao i malo soli i kuvati na laganoj vatri dok se ne pretvori u karamel i zgusne.

foto: Bakina kuhinja

Skloniti sa vatre, i premazati 3 lista oblande onaj deo sa rupicama. Četvrtom pokriti tako da rupice idu na rupice. Preko obandi možete sipati preliv čokolade ili ostaviti onako.

foto: Bakina kuhinja

Oblande pritisnuti par sati da se stegnu i ohlade. Seći na štangle.

Prijatno!

Izvor: Kod bake u gostima

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs