jEDNOSTAVNO

Najlakši i najbrži ručak: Piletina u sosu! (RECEPT)

Ako ne želite da gubite vreme na spremanje ručka, ovo je recept za vas

Recepti 25.01.2021. - 15:03h Autor: Stil/ Igy the cook
Foto: IGY THE COOK

SASTOJCI

 

  • šolja pirinča
  • 3 šolje vode
  • so
  • 180 gr gorgonzole
  • 200 ml pavlake za kuvanje
  • 60 gr slanine
  • 400 gr pilećeg filea
  • mleko
  • mast
  • biber

 

Priprema: Pileće belo meso potpite u mleko na sat vremena. Na masti ispržite dok ne porumeni, tačnije dok se ne ispeče. Odložite meso, u tu mast dodajte slaninicu, kada se ispršži dodajte neutralnu pavlaku i gorgonzola sir.

posolite, pobiberite, kada se sastojci sjedine, vratite meso i malo promešajte. Servirajte u tanjir sa pirinčem.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...