Ugledajte se na nju

Da vam svi pozavide na stilu: Viktorija Bekam kao letnja inspiracija! (FOTO)

Iako su još donedavno mnogi s podsmehom gledali na njen izlet u modne vode, Viktorija je vrlo brzo zlobnicima začepila usta i dokazala da i te kako ima talenta
Moda
21:14h Autor:
Da vam svi pozavide na stilu: Viktorija Bekam kao letnja inspiracija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Neiscrpna modna inspiracija za elegantan, a opet jako in "look" je niko drugi nego Viktorija Bekam. Bivša "spajsica" je od pop zvezde u PVC-u i neonskim bojama dogurala je do prefinjene modne ikone koja je u svakom trenutku znalački doterana od glave do pete.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Majka četvoro dece i uspešna modna dizajnerka pronašla se u onom što najviše voli – modi. Pevački dani su daleko iza nje, i za njima, kako je istakla u brojnim intervjuima, ne žali. Danas uživa u porodičnom životu sa suprugom, bivšim fudbalerom Dejvidom Bekamom, tri sina i ćerkicom. Nakon što je Dejvid okačio kopačke o klin, Viktorija se s velikim žarom bacila na širenje svog poslovnog carstava koje je iz godine u godinu sve veće i priznatije.

Eva, Viktorija i Naomi: Najbolje obučene dame na izložbi posvećenoj Aleksandru Mekvinu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Oduvek sam volela modu, još u školi sam znala da za vreme odmora pravim male prepravke na školskoj uniformi", kaže Viktorija koja ne krije da joj puno znači kad vidi nekog u svojim kreacijama.

"Kad vidim nepoznatu ženu u nekoj od mojih haljina, još uvek se uzbudim i priđem joj kako bih joj rekla da sjajno izgleda", kaže uspešna dizajnerka čije kreacije malo ko danas ne bi poželeo da ima u svom ormaru, iako su još donedavno mnogi s podsmehom gledali na njen izlet u modne vode. Međutim, Viktorija je vrlo brzo zlobnicima začepila usta i dokazala da i te kako ima talenta, pa njene kolekcije iz sezone u sezonu nailaze na veliko odobravanje kritike i javnosti.

Divlje i razuzdano: Pronađite inspiraciju za svoj kupaći kostim! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako joj se stil menjao s godinama, teško je odoleti utisku da danas izgleda bolje nego ikad. Prepoznatljiva estetika koju neguje u svojim kolekcijama vidljiva je u naizgled jednostavnim krojevima, minimalizmu i snažnoj paleti boja.

Budite zapaženi u crvenom: Idealna haljina za mršavice poput Viktorije Bekam! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs