Neverovatno

Tanja Savić uzela novac za nastup, pa se nije pojavila: Izmislila smrtni slučaj!

Pevačica je uhvaćena u laži jer se iste večeri pojavila u živoj emisiji
Šuška se
03:34h
Tanja Savić uzela novac za nastup, pa se nije pojavila: Izmislila smrtni slučaj!
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Tanja Savić prevarila je ljude za nastup u poznatoj diskoteci u Doboju za 3.000 evra! Pevačici je kolega iz „Granda“ Amar Gile Jašarspahić organizovao tezgu preko svog druga koji je menadžer u klubu gde je trebalo ona da peva, ali je Tanja uzela pare i pobegla.

Tanja je kao uslov izričito tražila da novac za nastup uplate mesec dana ranije, što nije zakucano pravilo, da bi ona samo dan pred nastup javila da navodno ima smrtni slučaj, a već uveče je gostovala u jednoj emisiji koja se emitovala uživo. Sledećeg jutra spakovala je kofere i sa mužem pobegla u Australiju.

OVDE saznajte šta je Tanja Savić rekla o glasinama o njenom razvodu!

"Iz novina smo saznali da ona uopšte nema smrtni slučaj, već da je sa porodicom otputovala u Australiju i da joj je novac u stvari trebao za put. Nikada nismo radili sa takvim neprofesionalcima. Ovo nije dobro po nju i njen dalji rad, jer sada cela Bosna zna da nikad sa njom ne mogu biti sigurni", priča izvor koji nije želo da otkriva svoje ime.

Povodom ove priče oglasio se i Amar Gile:

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Gledajte, ne prozivam kolege, ali ona je uzela novac i posle se nije pojavila. Tada, kada se sve to dešavalo, bio sam u Americi. Javili su mi da neće doći i tada je nastao veliki problem kako objasniti ljudima da nije do mene, već do njenog neodgovornog ponašanja. Kada je javila da neće doći, našli smo di-džeja da nastupi umesto nje. Menadžer kluba i ja smo dali 3.000 evra kako bi ona došla da peva. I navodno je imala smrtni slučaj, a to veče je bila u nekoj emisiji uživo", rekao je Gile.

"Data joj je kapara od 3.000 evra, ali se ona nije pojavila, niti je novac vratila. Nekoliko sati pre nastupa pozvao nas je jedan čovek i rekao da se ona neće pojaviti iz privatnih razloga", rekao je menadžer kluba Davor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs