Otkrila

Sofija Rajović: Priča da samo Teo i ja u vezi daleko je od istine

Nakon brojnih spekulacija, lepa voditeljka je otkrila da li je započela vezu sa našim košarkašem
Vip priča
20:20h Autor:
Sofija Rajović: Priča da samo Teo i ja u vezi daleko je od istine
Foto: Facebook / Sofija Rajovic

Voditeljka Sofija Rajović bodrila je u Madridu košarkašku reprezentaciju Srbije, i time izazvala spekulacije da je u vezi sa Milošem Teodosićem koji trenutno igra za moskovski CSKA. Njihova ljubav se navodno slučajno desila, a rasplamsala se preko telefona. Ona, međutim, kaže da od toga nema ništa.

"Priča da samo Teo i ja u vezi je daleko od istine. Sa čovekom sam progovorila nekoliko rečenica. Nije mi jasno zašto me povezuju s njim. Zašto ne sa Raduljicom, na primer? Opravdala bih u svojoj glavi to činjenicom da on dobro igra basket", kaže kroz smeh voditeljka.

Sofija se pravda i da nije poznavala nikog od srpskih košarkaša dok nije otišla u Madrid, gde su se neobavezno družili, a puno pažnje je izazvala slika gde Sofija nosi srebrnu medalju oko vrata.

"Jeste, bila sam sa prijateljima u Madridu, i da, vratili smo se istim čarter letom kao i reprezentacija. Svi su se slikali sa medaljom i na kraju je došla do mene. Ne znam čija je. Radije bih da me uopšte ne povezuju sa sportistima", zaključila je Sofija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs