Ostvarite emotivnu bliskost sa partnerom

3 tantrička saveta za višesatni seks

Naučite kako da pravilno dišete, kontrolišete ejakulaciju i dugo gledate partnera u oči. Ove male drevne tajne pomoćiće vam da doživite nesvakidašnju strast
Ljubav i zavođenje
22:08h
3 tantrička saveta za višesatni seks
Foto: Shutterstock

Zaboravite na proučavanje erotskih knjiga, jer će vam ova tri rituala zagarantovati višestruki orgazam i seks tokom kog ćete biti toliko duhovno povezani sa partnerom, da će vođenje ljubavi potrajati celu noć. 1. Kontrola ejakulacije osnovna je veština koju muškarac mora da zna. Umesto da tokom seksa ejakulira na prvom vrhuncu energije, kao što većina muškaraca čini, može tu energiju da proširi celim telom i nastavi sa seksom do sledećeg, još daljeg vrhunca.

Kako bi odložio ejakulaciju, muškarac mora da stiska mišić koji spaja koren kičme i pubičnu kost, koji inače stiska kad želi da prekine mokrenje. Taj mišić može da vežba i izvan polnog odnosa. Važno je da partneri budu opušteni i usmereni više na to da jedno drugome pruže užitak.

2. Produbljivanju polnog odnosa pomaže i disanje, kojem se u tantri pridaje velika pažnja. Kad partneri dišu usklađeno, tako da zajedno udišu i izdišu, ili da jedno udiše dok drugo izdiše i obrnuto, raste i njihova emotivna i mentalna usklađenost i bliskost.

Ako muškarac želi da zadrži orgazmičko stanje i odloži ejakulaciju, treba disati što dublje i laganije, zamišljajući pritom kako se seksualna energija širi telom ili kako se iz polnog organa uz kičmu podiže prema gore, do srca ili vrha glave. Tako i muškarac može doživljavati višestruke orgazme bez ejakulacije. 3. Pre stupanja u polni odnos partneri trebaju biti u stanju ljubavi, bliskosti i razumevanja, oslobođeni bilo kakvog osećaja srama. Tome služe tehnike zbližavanja, kao što su zajedničko slušanje muzike, razgovor, maženje, zajednička kupka ili uzajamna masaža kao uvod u seks.

Nešto drugačija je tehnika zurenja u partnerove oči. Partneri sednu prekrštenih nogu jedno naspram drugog i desetak minuta u tišini gledaju se u oči, sa što manje treptanja. Isprva se može činiti čudnim, ali zurenje u partnerove oči najlepši je način da postignete duboku bliskost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs