Saveti

Istočnjačke metode od obične žene prave boginju seksa!

Naučite ove istočnjačke načine vođenja ljubavi i zavedite svog muškarca tako da nikad ne poželi drugu
Škola sexa 20.02.2016. - 21:25h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Ukoliko savladate ove tri moćne seksi poze, vi ćete biti prava boginja seksa:

 

1. Jen - mo

 

Zapravo znači umeće doživljavanja orgazma bez ejakulacije. Jen - mo je tačka između mošnica i anusa, a vaš muškarac će osetit potpuno uzvišenje kada sa tri prsta pritisnete tu tačku. Ako pritisnete tu tačku pre nego svrši, on će doživeti orgazam bez ejakulacije. Duhovni razlog je očuvanje životne energije, a praktični razlog je što on i dalje ostaje u stanju erekcije.

 

5 ludih koraka do seksa iz snova: Tajna koja se deli samo sa partnerom!

 

2. Masaža lingama

 

Ova tantrička metoda fokusirana je na masažu penisa bademovim uljem koja može trajati i do sat vremena. Masažu započnite od korena penisa i polako se krećite prema testisima, pre nego što nauljite obe ruke i započnete masažu sa svih deset prstiju. Osim masaže celog penisa, lagano mu vrhovima prstiju prelazite po području između korena penisa i testisa.

 

3. Watsu

 

Ovo je vrsta japanske vodene šiacu masaže, koja potiče od kineskih metoda lečenja. Telo partnera držite u vodi i pri tom ga masirajte, istežite i povlačite. Pri tome se pritiskaju erotske akupresorne tačke. Voda vam omogućava da svog partnera uzmete u ruke i da vam se on u potpunosti prepusti. To je ujedno i vežba poverenja koja pod vodom postaje nabijena seksualnom energijom kad sedite iza njega i masirate mu leđa. Zatim vas on uzme na ruke u kadi na način da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu.

 

4. Karezza

 

Ova reč na italijanskom znači milovanje, a opisuje jednu tehniku sprečavanja trudnoće iz indijske Kama Sutre. Pri seksu, kada partner prvi put penetrira, oboje potpuno miruju i dopuštaju akciju samo karličnim mišićima. Ne zamarajte se, jednostavno pokušajte koliko možete izdržati bez mrdanja, a uz to se strastveno ljubite da ljubavni žar ne oslabi.

 

Muškarci luduju za ovom pozom u seksu, a žene imaju dvostruki užitak!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...