DOBRI LJUBAVNICI TO RADE OVAKO

Devet znakova koji pokazuju da ste u krevetu živa vatra: Da li se pronalazite u njima!?

Ponekad je teško proceniti kako se snalazimo u krevetu sa partnerom, ali ovih devet znakova su pokazatelje gde ste na skali "snalažljivosti" u seksu.

Škola sexa
10:13h Autor:
Foto: Shutterstock

Iako nije lako sagledati sebe u toj situaciji, a svi se potajno pitamo da li smo "dobri" u seksu i da li privlačimo dovoljno svog partnera, e, pa evo odgovora. Ovih devet znakova pokazuju da za vas u krevetu nema tajni:

 

Imate samopouzdanja - To znači da ćete verovatnije ostaviti svetlo upaljeno, pojaviti se potpuno goli pred partnerom ili obući neki seksi donji veš i osećati se prirodno i spontano u njemu.

 

Oboje ste raspoloženi - Kad žena gura svoje bokove prema partneru, to znači da šta god u tom trenutku muškarci rade, to rade dobro.

 

Obraćate pažnju - Dobar ljubavnik/ca uvek prati pokrete, uzdahe i reakcije druge osobe. Na taj način zna da li nešto radi kako treba ili baš i ne.

 

Otvorenog ste uma za nove stvari - Isprobavanje novih poza uglavnom znači da su ljudi dobri u seksu. U to ubrajamo i predigru, naravno.

Pamte vas - Vrlo je jednostavno! Ako vam je s nekim seks bio odličan, to ćete uvek pamtiti, jer odličnog ljubavnika nije lako zaboraviti...

 

Širenje vagine - Da, dobro ste pročitali. Dobar seks dovešće do proširenja vagine tokom penetracije, jer su se vaginalni mišići opustili, a to opet znači da radite prave stvari.

 

Volite seks - Ako volite i uživate u seksu, velike su šanse da ste i dobri u njemu.

 

Znate šta vas dovodi do vrhunca - Osoba koja je dobra u krevetu nikad neće zavisiti samo od partnera. Recimo, žena koja je istražila svoje telo i zna kako da dođe do vrhunca, može to isto da nauči i skoro svakog muškarca. Seksualno proaktivna osoba ne prepušta stvari slučaju...

 

Želite da zadovoljite - Odličan ljubavnik ili ljubavnica uvek više uživa u pružanju nego u primanju, uvek žele da nadmaše partnera u zadovoljavanju jedno drugog.

 

(Stil.kurir.rs/metro-portal.hr.)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...