VANVREMENSKE TUFNICE

Tufne su neizostavni modni trend ovog leta: Predstavljamo vam najlepše haljine u ovom dezenu! (FOTO)

Ovog leta tugne su nezaobilazni "must have" dezen, a na ovom odevnom predmetu su najzastupljenije i zaista deluju božanstveno

Moda
20:01h Autor:
Tufne su neizostavni modni trend ovog leta: Predstavljamo vam najlepše haljine u ovom dezenu! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Modni dizajneri su na svojim revijama još tokom zime i proleća, najavili da se tufne vraćaju u modu na velika vrata. Retro motiv koji su nosile naše bake – ponovo je in!

Novi - stari trend sa velikim zadovoljstvom prigrile su i modne influenserke, pa tako možemo videti najtazličitije odevne predmete sa ovim motivom na njihovim modnim blogovima i Instagram profilima.

Tufne su zastupljene na različitim odevnim predmetima, u sitnijem i krupnijem formatu i u najrazličitijim kombinacijama boja i materijala.

Međutim, dizajneri su, ipak, kada je tufnasti dezen u pitanju, akcenat stavili na najženstveniji odevni predmet – haljinu!

Haljine sa tufnama osmišljene su od najsvedenijih, preko onih za plažu, do "street" fazon haljina i elegantnih haljina za večernje izlaske. I sve su sa tufnicama!

Moramo da se složimo da ovaj vintidž dezen odiše ženstvenošću i elegancijom, a u isto vreme je svež i razigran, jednom rečju – pravi letnji dezen!

Jedino što vam preostaje, ako ste fan tufnastog dezena – jeste da odaberete model i boju haljine za sebe i ovog leta ponesete tufnice u svom fazonu!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs