Saznajte

Ne trudite se da ih sakrijete: 5 znakova koji odaju da ste upravo vodili ljubav!

Postoje znaci koji nas odaju da smo nedavno doživeli orgazam

Ljubav i zavođenje 17.11.2018. - 12:53h Autor: mondo.rs
Foto: Shutterstock

Ivo Andrić je napisao da se tri stvari ne mogu sakriti: kašalj, siromaštvo i ljubav. Međutim, naučnici kažu da to nije sve. Postoje znaci koji nas odaju da smo nedavno doživeli orgazam.

 

Rumeni obraščići


Seks ubrzava krvotok i zbog toga smo nakon vođenja ljubavi crveni u licu. Neki više, neki manje, ali svi imamo takozvani "blistav izgled".

 

Sreća, sreća, radost!


Osećaj zadovoljstva i nekakvo čudno lepršavo raspoloženje koje obuzima ljude nakon seksa, posledica su pojačanog lučenja hormona sreće. Endorfin čini da se osećamo kao da nam ništa ne može pokvariti dan.

 

Da li se prepoznajete? Ako volite da gledate ovaj filmski žanr onda ste fantastični ljubavnici!

foto: Shutterstock

Kez


Čak i na poslovnom sastanku, na primer, teško nam je da zadržimo ozbiljan izraz lica, ukoliko smo dan započeli orgazmom. Osmeh zadovoljstva i sreće krasiće nas ceo dan. Ne pokušavajte da delujete ozbiljno, smeškajte se kad već imate pravi razlog za to.

 

Materijalni dokazi


Ono što svakako treba da sakrijete su izgužvana odeća, razmazana šminka, otisak od karmina gde mu mesto nije, ili neka druga "čudna fleka". Dobro proverite kakvi ste izašli iz kuće, ili nekog drugog mesta na kojem ste vodili ljubav - ne želite da vam baš sve "piše na čelu".

 

Hod po oblacima


Orgazam kod žena utiče i na njihov hod, verovali ili ne! Istraživači sa Univerziteta Luvan su analizirali video klipove žena koje hodaju ulicom i uspeli da zaključe koje imaju redovne orgazme, a koje ne. Žene koje često imaju seksualne odnose i redovno doživljavaju orgazam, imaju duži korak i pokretljiviju karlicu zbog boljeg protoka krvi kroz mišiće u tom delu tela.

 

"Žene koje često doživljavaju vaginalni orgazam u hodu njišu bokove, više vrckaju i njihov korak je lakši", tvrde istraživači.

 

Nije znatiželja ni seksualna potreba: Ovo je glavni razlog zbog kog ljudi varaju u vezama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...