Zabavno

5 znakova koji odaju da ste upravo imali seks!

Žene koje često doživljavaju vaginalni orgazam u hodu njišu bokove, više vrckaju i njihov korak je lakši, tvrde istraživači
Ljubav i zavođenje
11:04h Autor:
Foto: Shutterstock

Ivo Andrić je napisao da se tri stvari ne mogu sakriti: kašalj, siromaštvo i ljubav. Međutim, naučnici kažu da to nije sve. Postoje znaci koji nas odaju da smo nedavno doživeli orgazam.

Rumeni obraščićiSeks ubrzava krvotok i zbog toga smo nakon vođenja ljubavi crveni u licu. Neki više, neki manje, ali svi imamo takozvani "blistav izgled".

Sigurni znakovi apstinencije: Kako prepoznati ženu kojoj fali seks?

Sreća, sreća, radost!Osećaj zadovoljstva i nekakvo čudno lepršavo raspoloženje koje obuzima ljude nakon seksa, posledica su pojačanog lučenja hormona sreće. Endorfin čini da se osećamo kao da nam ništa ne može pokvariti dan.

KezČak i na poslovnom sastanku, na primer, teško nam je da zadržimo ozbiljan izraz lica, ukoliko smo dan započeli orgazmom. Osmeh zadovoljstva i sreće krasiće nas ceo dan. Ne pokušavajte da delujete ozbiljno, smeškajte se kad već imate pravi razlog za to.

Materijalni dokaziOno što svakako treba da sakrijete su izgužvana odeća, razmazana šnimka, otisak od karmina gde mu mesto nije, ili neka druga "čudna fleka". Dobro proverite kakvi ste izašli iz kuće, ili nekog drugog mesta na kojem ste vodili ljubav - ne želite da vam baš sve "piše na čelu".

Hod po oblacima

Orgazam kod žena utiče i na njihov hod, verovali ili ne! Istraživači sa Univerziteta Luvan su analizirali video klipove žena koje hodaju ulicom i uspeli da zaključe koje imaju redovne orgazme, a koje ne. Žene koje često imaju seksualne odnose i redovno doživljavaju orgazam, imaju duži korak i pokretljiviju karlicu zbog boljeg protoka krvi kroz mišiće u tom delu tela.

"Žene koje često doživljavaju vaginalni orgazam u hodu njišu bokove, više vrckaju i njihov korak je lakši", tvrde istraživači.

Žene priznale: Ovo je jedina stvar koju nikad ne bih uradila pred svojim muškarcem!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...