pokazalo istraživanje

Da li se prepoznajete? Ako volite da gledate ovaj filmski žanr onda ste fantastični ljubavnici!

Verovali ili ne, vaš filmski ukus može da utiče na vaše sposobnosti u krevetu

Ljubav i zavođenje
18:23h Autor:
Da li se prepoznajete? Ako volite da gledate ovaj filmski žanr onda ste fantastični ljubavnici!
Foto: Profimedia

Osobe koje vole da gledaju određenu vrstu fikcije imaju mnogo zreliji pogled na ljubav i seksualne odnose od osoba koje biraju romantične komedije ili drame, pokazalo je istraživanje.

Naime, studija sprovedena na Univerzitetu Oklhoma obuhvatala je 404 odrasle heteroseksualne osobe, a pitanja koja su im postavljana tražila su od njih da, na primer, imenuju autore iz sedam filmskih žanrova. Zatim su odgovarali na pitanja vezana za romantične veze i njihove stavove po tom pitanju.

Zadovoljniji ne mogu biti: Evo koji horoskopski znak ima najbolji seks!

foto: Profimedia

Osobe koje su odgovorile da su ljubitelji filmova poput ''Harija Potera'' ili ''Osvetnika'' otkrile su svoje vrlo realne stavove i poglede na ljubav i seks i izjasnili su se šta za njih znači vođenje ljubavi.

Takođe, osobe koje su izrazile sklonost prema naučnoj fantastici i fikcijskim filmovima i serijama nisu smatrale da svađe u vezi vode njenom kraju i misle da nije u redu menjati partnerove osobine.

S druge strane, osobe koje su se izjasnile kao ljubitelji romantičnih komedija i drama jasno su dale do znanja da su poprimile mnoge nerealne stavove po pitanju ljubavi koji se većinom vide samo na filmu.

Da bi žena bila zadovoljna: Ovoliko treba da traje seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs