Prelepo

Neverovatna holivudska ljubav: Ona je bila razvedena konobarica sa detetom, on je želeo samo nju! (FOTO)

Njihova ljubav deluje gotovo nestvarno. Čini se da su retki, jer je ona zaista pronašla svoju srodnu dušu u svetu poznatih.

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Baš kao i glumac Nikolas Kejdž, slavni miljenik žena, Met Dejmon oženio se potpuno običnom ženom, Luisijanom Baroso. Ona je bila konobarica, a on proslavljeni glumac. Ipak, to ih nije sprečilo da se venčaju, a prema mišljenju Dejmona, to je i održalo njihovu ljubav jer da su oboje bili poznati, interesovanje medija za njihovu vezu bi se udvostručilo, te bi pritisak bio neizdrživ.

Njihova ljubav deluje gotovo nestvarno. Čini se da su retki, jer je ona zaista pronašla svoju srodnu dušu u svetu poznatih.

Met je upoznao Luisijanu, koja je poreklom iz Argentine, 2003. godine u jednom baru u Majamiju.

"Bukvalno sam ostao bez teksta kada sam je ugledao u velikoj gužvi. Da se to nije dogodilo, ne znam kako bismo se sreli u životu“, prisećao se glumac tog momenta.

 

Holivudski brak koji ruši sve predrasude: Kada uđe u sobu još uvek me ostavi bez reči! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon dve godine par se verio, a u decembru 2005. su se venčali na maloj privatnoj ceremoniji na Menhetnu.

 

Slavnom glumcu ništa nije smetalo, ni što je Luisijana bila konobarica, ni što je imala ćerku iz prethodnog braka. Pre nego što je upoznala Dejmona ona se razvela. Njen bivši suprug nikada ništa loše nije rekao za medije, niti za nju, niti za Dejmona, čak naprotiv uvek je poručivao da im želi sve najbolje u zajedničkom životu.

Nakon godinu dana od venčanja par dobija prvu ćerku Izabelu, zatim, nakon dve godine, drugu ćerku Giju Zavalu i isto, nakon dve godine, treću ćerku Stelu Zavalu.

 

O niima nikada niste pročitali niti jedan skandal u tabloidima jer ih nikada nije ni bilo. Met je to jednom prilikom lepo objasnio:

 

Oni su dokaz da za pravu sreću nije potreban nikakav papir: Holivudska ljubavna priča duga 35 godina! (FOTO)

foto: Profimedia


“Ne dodajem ulje na vatru, ne varam svoju ženu, ne postoji bilo šta loše o čemu bi se govorilo. I kada bi me novinari pratili, dobili bi istu priču, sredovečnog oženjenog muškarca sa četvoro dece. Sve dok im ne budem pripremio nešto novo, mediji neće pokazati interesovanje za mene“.

 

Met i njegova supruga imaju pravilo da nikada nisu odvojeni više od dve nedelje jedno od drugog.

“Mislim da morate da provodite vreme s osobom koju volite. Moja supruga je moja srodna duša. Ne volim kada smo odvojeni”, rekao je on jednom.

Luisijana retko kada daje intervjue za medije ili priča o njihovom privatnom životu. Možete je videti uvek s Metom na crvenom tepihu ili u šetnji sa slavnim glumcem i njihove četiri ćerke.

Ovo je zaista jedna neverovatna holivudska ljubav!

 

Ljubavna priča u Holivudu o kojoj svi pričaju: Ostavio ženu nakon 36 godina braka zbog ljubavi iz tinejdžerskih dana! (FOTO)

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...