silikoni je koštali kraja veze

Ni u najgorem snu nije očekivala ovakav kraj: Razmišljali su o braku, a onda joj je ovaj potez raspršio sve!

Sanjala je o operaciji grudi kako bi se osećala ženstveno, ali kada se odlučila za operacija, ostala je bez momka sa kojim je planirala brak

Ljubav i zavođenje
Autor:
Ni u najgorem snu nije očekivala ovakav kraj: Razmišljali su o braku, a onda joj je ovaj potez raspršio sve!
Foto: Shutterstock

Lizie je imala vezu o kakvoj je oduvek maštala i sa dečkom je planirala zajednički život, ali nije slutila da će joj jedan potez koji je napravila raspršiti snove.

Kako je ispričala za portal Wihmn.com, od puberteta je žalila zbog svog "dečačkog tela", odnosno, želela je obline koje nije imala.

Pre godinu dana upoznala je muškarca za kojeg je verovala da je onaj pravi, ali je neočekivano ostala bez njega. I sve zbog odluke da ugradi silikone u grudi.

"Sitne sam građe i oduvek sam želela da imam obline koje nisam imala. Upoznala sam muškarca kojem moja telesna građa nije bila odbojna. Ali, ja sam htela da budem u mogućnosti da nosim bilo koji komad odeće i da ne vagam šta će mi pristajati s obzirom na to da nisam imala dekolte kakav sam želela", rekla je Lizzie.

Ispovest očajne supruge i majke: Kada se rodila druga ćerka on nije mogao da sakrije razočaranje!

foto: Shutterstock

Majkl je bio zabavan, duhovit i smatrao je Lizie privlačnom ženom. Voleo ju je zbog nje, njenog karaktera, a ne njenog tela na kojem je ona, kako se čini, videla nedostatke.

Maštala je o njihovoj zajedničkoj budućnosti, braku, porodici. Nakon šest meseci veze, nasledila je novac od bake koja je preminula te je odlučila da ga iskoristi za ostvarenje svoje dugogodišnje želje.

"Napravi nešto zabavno, provedi se i potroši ih na sebe kako želiš", rekla joj je baka na samrtnoj postelji.

Lizie je dogovorila pregled kod estetskog hirurga i dogovorila termin za željenu operaciju. Nakon operacije bila je jako zadovoljna rezultatom i svojim novim grudima. Dečku je rekla kako se ne mogu videti neko vreme jer "ima grip", a kada su se konačno videli, on je bio u šoku.

Izvinila se što ga je lagala da je bolesna i pojasnila da je to morala da učini. Iako se činilo da je prihvatio njene nove grudi, rekao joj je da se oseća tužno što je morala da napravi nešto tako da bi se osećala ženstveno.

Njemu je bila lepa ionako. I čini se kako je Majklu zaista bila lepša pre operacije jer su se videli svega još nekoliko puta nakon operacije te je usledilo ono čega se Lizie pribojavala. Bio je to kraj njihove veze.

On je voleo ženu koja se dobro osećala u svom telu i imala dovoljno samopouzdanja, a njen potez promenio je njegovo mišljenje i osećanja prema njoj i veza je pukla.

Ne oklevajte ni tren: Ako prepoznate ovih 7 znakova, vreme je za raskid!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs