Astrologija otkriva

Najseksepilnija osobina svakog horoskopskog znaka: Nema veze sa izgledom!

Svaki horoskopski znak ima neku svoju naročito privlačnu erotsku notu. Otkrivamo koliko je seksepilan tvoj zvezdani znak

Ljubav i zavođenje
11:38h Autor:
Foto: Shutterstock

Kad se sve sabere i oduzme, ispada da je seksepil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto na prvi pogled netipično – a opet uzbuđuje muškarce. Donosimo što je "mala tajna" svakog horoskopskog znaka.

 

Ovan: strast

 

Rođeni u znaku Ovna su samostalni i impulsivni – što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj vrtlog te nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

 

Bik: uspeh

 

Bikovi su rođene vođe i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspešnosti i ambicioznosti jako visoko na lestvici seksepila. Bikovi su majstori da se brinu o nekome, znaju šta je dobar ukus i cene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete.

 

Ovo su najopasniji horoskopski znakovi, bežite od njih: FBI potvrdio!

foto: Shutterstock

Blizanci: mudrost

 

Blizance svi vole da slušaju jer su sjajni govornici i pripovedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto vreme je privlačna i opasna.

 

Rak: nepredvidljivost

 

Rakovi su totalno nepredvidljivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima drugima.

 

Lav: šarm

 

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnim pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

 

Najprljaviji horoskopski znakovi: Sa njima vam ne gine život kao u svinjcu!

foto: Shutterstock

Devica: inteligencija

 

Ko želi intelektualne rasprave, treba da izlazi s Devicom. Osobe rođene u tom znaku su orijentisane na rešenje problema i pedantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, Device će sve dati za ljubav i spadaju među najvernije horoskopske znakove.

 

Vaga: senzibilnost

 

Osobe rođene u znaku Vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumevanja i senzibilne. Doduše, nekome će se otvoriti tek nakon nekog vremena, ali kad neko dobije njeno poverenje, držaće se te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima i dobro se osećaju s dominantnim osobama. Kad je reč o problemima ili osećanjima, pravi su spasioci u nuždi.

 

Škorpija: mračna mističnost

 

Škorpije imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu – a to ih čini fascinantnim osobama. Sa Škorpijama može da se doživi puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja.

 

Veze osuđene na propast: Ovi horoskopski znakovi nikako ne idu zajedno!

foto: Shutterstock

Strelac: dobrota

 

Strelčevi preplavljuju druge ljubavlju i sklonošću. Srce im je na jeziku i vole da se otvore drugima. Iskrenost i vernost najvažnije su za rođene u ovom znaku – ako to neko iskoristi na loš način, mora da računa na posledice, jer rođeni u znaku Strelca nisu skloni opraštanju.

 

Jarac: smirenost

 

Jarci isijavaju neverovatan unutrašnji mir, strpljivi su i ostaju verni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti i rado druge drže "na ledu" pre nego što im poveruju.

 

Ljubavni horoskop za jul 2018: Stvari neće teći smerom kojim želimo!

foto: Shutterstock

Vodolija: jedinstvenost

 

Vodolije su neverovatno šarmantni, a nisu toga ni svesni. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja.

 

Ribe: fleksibilnost

 

Osobe rođene u znaku Ribe su sjajne u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto veruju svojim osećanjima, pa ponekad deluju malo naivno. Međutim, ne sme se brkati njihova naivnost sa bezazlenošću – jer Ribe su itekako drske i neće nikome da ostanu dužne.

 

10 sudbinskih parova: Horoskopski znakovi koji su stvoreni jedno za drugo!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...