Uverite se sami

Privlačnost može da se nauči: Kako da postanete neodoljivi muškarcima!

Ne postoji osoba koja ne bi volela da bude atraktivnija. Uz vrlo malo truda, i vi možete da postanete privlačniji drugima, ali i sami sebi
Ljubav i zavođenje
20:54h Autor:
Foto: Thinkstock

Svi se slažu u jednom - biti privlačan drugima je nešto čemu svi težimo, a uz male promene, brzo i lako možete da promenite percepciju ljudi. Radi se o vrlo jednostavnim stvarima na koje možemo sami da utičemo.

 

1. Osmeh

 

Mnogo puta su istraživanja pokazala da su nasmešena lica neodoljiva. Kad imate iskren osmeh na licu, ljudi vas automatski doživljavaju kao prijateljski nastrojenu osobu u čijem se društvu osećaju prijatno. Zato se nasmešite!

 

2. Govor tela

 

Opušten položaj ruku i tela je jasan znak da ste pristupačni i raspoloženi za druženje. Ako, na primer, imate prekrštene ruke ili noge ili nervozno tipkate po mobilnom telefonu, šaljete neverbalnu poruku da niste zainteresovani za komunikaciju s drugima.

 

Cake kojima ćete se odmah dopasti ljudima: Iskoristite maksimalno svoj govor tela!

 

3. Šalite se

 

Ne kaže se bez razloga da je smeh najbolji lek. Ako se smejete, odmah ste atraktivniji. A ako uspete da nasmejete ljude u svom društvu, usrećićete ih. Zauzvrat će i oni vas da nagrade pozitivnim emocijama.

 

4. Opustite se

 

Stalno ste zabrinuti šta drugi misle ili pričaju o vama? Ove navike morate odmah da se rešite. Budite samouvereni u komunikaciji jer niko ne voli napete osobe. Odbacite negativne misli i opustite se. Još jedan savet: prilikom razgovora sagovornika gledajte uvek u oči, ali nemojte da zurite.

 

5. Prijatan miris

 

Na ovo nije teško uticati. Dovoljne su samo dve reči: lična higijena.

 

Najbolji mamac za muškarce: Ovo je osnovno pravilo privlačnosti!

 

6. Držanje

 

Uspravite se i hodajte puni samopouzdanja. Odmah ćete da se osećate boolje! Ako vam samopouzdanje i nije trenutno najjače, pretvarajte se da jeste. Verujte, uvek pali. A samouverenost je i te kako privlačna suprotnom polu.

 

7. Odeća

 

Niko ne očekuje da ste odeveni od glave do pete u Šanel ili Donu Karan, ali vodite računa da nosite odeću koja je baš za vašu građu tela. Zaboravite na usku ili preširoku garderobu.

 

8. Kosa

 

Svi stilisti se slažu da je lepa i negovana kosa vrlo bitan element nečijeg stila. Zato ne zaboravite na frizuru! Neka vam je kosa uvek čista, a ako je farbate, držite izrastak na oku i redovno se šišajte.

 

Nemojte ga pitati, same otkrijte: Kako da znate da li ga seksualno privlačite?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs