Kao na filmu

Poslala poruku na pogrešan broj, a onda je sudbina odradila svoje: Život joj se promenio naglavačke! (FOTO)

Ubedili smo sebe da nas je sudbina spojila. Sve se odigralo jako brzo i kada smo se najmanje nadali, kaže Lina

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Sahrab Nabiyev

Britanka Lina Dalbek ispričala je svoju neobičnu ljubavnu priču za list "Independent", a ova sudbinska romansa mnogima je vratila veru u ljubav.

Kako kaže Dalbekova, sve je počelo od trenutka kada je prošle godine primila poruku na Vatsapu, ne znajući ko se krije iza nje. Kako se ispostavilo, 44-godišnji Majkl Evangelu je napisao poruku sadržine "Girls Trip", što je bio podsetnik na istoimeni film koji se prikazivao u bioskopu.

 

Potpuno nesvakidašnja ljubavna priča oskarovke i slavnog reditelja: Pobili sve predrasude, opstali zajedno 34 godine! (FOTO)

Lina je odmah odgovorila na ovu neobičnu poruku, a tekst je glasio: "Ćao! Girls Trip? Ko je to? Pretpostavljam da ste hteli da pošaljete poruku nekoj drugoj Lini."

Majkl je bio iznenađen porukom i nije odmah znao o čemu se radi. Upravo zbog toga razmenili su nekoliko poruka, koje su se potom pretvorile u dopisivanje, pa i u prvi sastanak. Naravno, pre toga Lina je proverila njegovu fotografiju sa aplikacije i dopalo joj se ono što je videla.

"Pričali smo o svemu i svačemu. Da nisam bila sama, verovatno ne bih nastavila dopisivanje", iskrena je.

Iako zvuči neverovatno njih dvoje su se već za četiri sata, od prve greškom poslate poruke, našli, razmenili poljubac i već zakazali novi sastanak.

"Ubedili smo sebe da nas je sudbina spojila. Sve se odigralo jako brzo i kada smo se najmanje nadali. Samo dve nedelje pošto smo se upoznali - Evangelu je izvadio prsten" otkriva supruga.

 

Venčali se, pa saznali istinu od pre 20 godina: Sudbina odlučila da uradi svoje! (FOTO)

"Pričali smo o snovima i ja sam rekla kako sam oduvek želela da živim u Dubaiju. 'Hajde da uradimo to, hajde da živimo zajedno', rekao mi je."

Ispred njih je bio još jedan test. S obzirom da je Lina muslimanka, oni su morali da se venčaju kako bi živeli zajedno. Majkl je sa oduševljenjem to prihvatio, te je svadba organizovana već 7. decembra.

 

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...