Našli sreću kad joj se nisu ni nadali

Platio joj da izađu na sastanak: Za ono što im se desilo nisu bili spremni! (FOTO)

Ni jedno ni drugo nisu očekivali da će pronaći srodnu dušu, ali, kako kaže Kristi, zavolela je Frenka samo dva meseca nakon što su se upoznali
Ljubav i zavođenje
16:08h Autor:
Foto: Facebook / Fbefera

Prilika da izađe na sastanak s Kristi Frenka je koštala stotinu dolara. Kristi je na izlazak pristala samo zato što joj je bio potreban novac za plaćanje osiguranja i računa veterinara.

 

Da nema kontroverznog servisa WhatsYourPrice.com, internet stranice gde muškarci plaćaju za sastanke s devojkama kojima iz jednog ili drugog razloga treba novac, Frenk (47) i Kristi (42) se verovatno nikada ne bi upoznali.

 

Ni jedno ni drugo nisu očekivali da će pronaći srodnu dušu, ali, kako kaže Kristi, zavolela je Frenka samo dva meseca nakon što su se upoznali. I kako piše Daily Mail, Frenk i Kristi su se, nakon ovog neobičnog upoznavanja, prošle nedelje venčali na Floridi u intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovale njihove porodice i prijatelji.

 

Tražila je ljubav preko interneta: Evo na kakve je sve budale naišla!

 

"Proveli smo savršen dan i nismo mogli da zamislimo da će se naša veza razviti na način na koji je. Jako smo srećni", rekla je Kristi Befera. "Jako mi je drago što mogu svoj život da delim s nekim poput Frenka."

 

Njihova veza je započela u februaru 2014. godine, kada se Kristi, koja je bila sama oko osam meseci, prijavila na sajtu gde muškarci plaćaju za sastanke sa devojkama. Htela je da pronađe dečka, međutim prvi cilj joj je bio da plati zaostale račune.

 

Gledajući profile muškaraca koji su spremni da plate za sastanak s devojkom, nabasala je na Frenka koji ju je odmah osvojio.

 

"Nisam tražila ništa konkretno. Pomislila sam da bi bilo super ako bih upoznala nekoga, a u slučaju da ne uspe, barem bih platila nekoliko računa i uživala u nekoliko večera. Nisam mogla da izgubim", rekla je Kristi.

 

Frenk je bio sam godinu dana pre nego što je uočio Kristi. Smatrao je da je potpuno van njegove lige i da nikada neće hteti da izađe s njim. Međutim, svejedno je poslao ponudu. Kristi je pristala da izađe s njim za 100 dolara. Sve ostalo je, kako se kaže, istorija.

 

Izašla u skupi restoran sa nepoznatim muškarcem: Šokirao je svojim postupkom! (VIDEO)

 

"Varnice" između Frenka i Kristi su se pojavile odmah na prvom sastanku. Frenk je Kristi šarmirao pesmom, a novac nije spomenuo sve do kraja sastanka.

 

"Nisam hteo da joj dam šansu da ode u slučaju da joj se nisam sviđao. Tako sam sebi dao šansu da je zavedem", rekao je Frenk.

 

"Odlično smo se zabavili. Svideo mi se odmah, ali mu to nisam rekla. Međutim, mislim da je znao da mi se svideo", dodala je Kristi.

 

Samo mesec dana kasnije Kristi je rekla Frenku da ga voli. Frenk od svoje porodice nije krio činjenicu da su se on i Kristi upoznali pod zanimljivim okolnostima.

 

Stavio 1.000 ruža devojci u kola: Rasplakala se kada je videla šta se krije ispod cveća! (VIDEO)

 

"Obožavam da pričam ljudima kako smo se upoznali. Neki nas gledaju čudno kada čuju sve detalje", rekao je Frenk.

 

Ali, kako su oboje razvedeni, nisu se žurili u brak. Inicijalno oklevanje je kasnije zamenila velika želja za venčanjem.

 

"Jednostavno sam shvatio da je ona sve što želim i što mi treba do kraja života", rekao je Frenk. "Bili smo u Diznilendu za Novu godinu i odlučio sam da je to savršeni trenutak za prosidbu. Spustio sam se na jedno koleno i izvadio prsten."

 

Zašto muškarac treba da klekne kad prosi ženu: Pravo značenje običaja!

 

Kristi je bila zatečena. "Znala sam da se sprema da me pita, ali nisam očekivala da će to uraditi tada", rekla je.

 

Frenk i Kristi su se venčali 31. marta na plaži Apolo na Floridi. "Tamo idemo godinama i smatrali smo to savršenim mestom za venčanje", rekao je Frenk.

 

"Ispunio mi se san", dodala je Kristi.

 

Maja Volk uzbuđeno otkrila detalje svog venčanja: Netipična srpska svadba! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...