Da li ste među njima?

Fatalna dama 21. veka: Ovakve žene muškarci čuvaju kao pravo blago!

Iznenadićete se - ne samo da nisu pali na prostačke fore i počeli da pišu o guzama i dekolteima, već su se složili da su, na primer, feminizam i ravnopravnost totalno seksi
Ljubav i zavođenje 03.03.2016. - 15:49h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Profimedia

Muškarci su, za portal AskMen.com, pokušali da daju odgovor i opišu s kakvim ženama žele vezu i koje su to osobine koje ih krase, piše Cosmopolitan.rs.

 

Iznenadićete se - oni ne samo da nisu pali na prostačke fore i počeli da pišu o guzama i dekolteima, već su se složili da su, na primer, feminizam i ravnopravnost totalno seksi!

 

Da li si jaka žena: Dame sa ovih 6 osobina su gospodari svog života!

 

Ovako otprilike izgleda profil idealne žene o kojoj svaki muškarac sanja, ali naravno, postoje i određene varijacije na temu:

 

Samopouzdana
Ona je feministkinja - dakle, ne žena koja mrzi muškarce, već žena koja poštuje sebe zahteva jednaka prava sa muškim rodom. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva. Veruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena devojčica.

 

Seksi
Ona voli muškarce i voli seks. Ne koristi seks kao manipulaciju i da bi privukla ili zadržala muškarca, već jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksepilom. Druge žene mogu da budu ljubomorne, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima čisti je užitak.

 

Prava dama: 10 navika koje vas izdvajaju iz mase nekulturnih žena!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Ortakinja
Brižna je, uvek je tu za svog partnera, mogu da razgovaraju o svemu, imaju zajednička interesovanja. Obožava da izlazi sa dečkom i njegovim društvom, ali sama sa svojim drugaricama. One su sigurna luka za svoje partnere i zato ih muškarci čuvaju kao pravo blago.

 

Direktna
To je žena koja zna šta želi i ne boji se to jasno da pokaže. Jaka je i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca da izađu. Njima su dorasli snažni muškarci koji znaju sa snažnim ženama. Oni koji to mogu, imaju sjajnu partnerku i divnu vezu.

 

Nezavisna
Ona je snažna, hrabra, pametna i sposobna. Ima organizovan život i ne treba joj muškarac da je usreći i da joj ispunjava slobodno vreme. Ona je u pravom smislu partner, jer nije očajna za muškarcem. Neki muškarci ih se boje, ali jako greše, jer su, prema nekim stvarima, gotovo idealne.

 

Slavni srpski akademik otkriva: 6 osobina koje imaju samo zrele ličnosti!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...