saznajte više

PREVARE KOJE SU PRESUDILE VELIKIM LJUBAVIMA: Oni su zbog veza sa dadiljama uništili svoje brakove! (FOTO)

Samo u poslednjih nekoliko godina videli smo nekoliko slavnih osoba uhvaćenih u intimnim odnosima s kućnom pomoćnicom ili dadiljom, zbog čega su se i razvodili od svojih supruga.

Ljubav i zavođenje
Autor:
Sijena Miler i Džud Lou, Foto: Profimedia

Ovo čak nije ni novi trend. Još u 80-im godinama Mik Džeger je uhvaćen sa dadiljom, a komičar Džo Piskopo prevario je svoju tadašnju suprugu s dadiljom. Varanje nije ništa novo, ali kad se dogodi sa nekim ko je angažovan da pomogne oko kuće i dece i neizbežno postane vrlo blizak sa svima - to je srceparajuće. Evo nekih od slavnih parova čiji su brakovi uništeni, između ostalog, i zbog afera s dadiljama. 1. Džud Lo i Sijena Miler

Sijena Miler, Džad Lou
foto: Profimedia

Džud Lo i Sijena Miler prekinuli su veridbu kada je dadilja Dejzi javno ispričala svoju aferu s njim 2005. godine. No, to nije zauvek prekinulo njegovu i Sijeninu vezu - bar ne odmah. Tada su prekinuli, ponovo počeli da se viđaju, ponovo verili 2010. godine, ali su se već sledeće ponovo rastali. Kako su tada navodili svetski mediji koji se bave životima poznatih, Sijena nije mogla da mu oprosti prevaru sa dadiljom i pored velike ljubavi koja ih je vezivala.

2. Ben Aflek i Dženifer Garner

Ben Aflek, Dženifer Garner
foto: Profimedia

Odmah nakon što je vest o razdvajanju Bena Afleka i Dženifer Garner izašla, pojavile su se i glasine o Aflekovom udvaranju dadilji Kristin, koja je i 2016. godine stvarala probleme u braku Toma Bredija.

3. Gevin Rosdejl i Gven Stefani

Gven Stefani, Gevin Rozdejl
foto: AP

Navodna dugogodišnja afera Gevina Rosdejla s dadiljom Mindi dovela je do razvoda od Gven Stefani 2015. godine. "Uprkos tome što je profesionalan, odnos dadilje i poslodavca vrlo je ličan. To je neko ko vidi najbolje i najgore u vašoj porodici i vašem odnosu" , rekla je psihoterapeutkinja dr Džen Man. "Ponekad granice koje ljudi naprave sa svojim zaposlenima nisu dovoljno jasne i ostavljaju otvorena vrata za te probleme. Govorimo o muškarcu visokog statusa koji je jako poželjan svakoj ženi koja mu dođe u kuću, zaposlena ili ne", nastavila je Man. A kad se pređe granica i pročuje za aferu, to postaje skandal mesecima.

4. Itan Hok i Uma Turman

Uma Turman
foto: Profimedia, ž

Itan Hok oženio se 2008. godine Rajanom, koja je prethodno bila dadilja njegovo dvoje dece, koje je imao u braku sa glumicom Umom Turman.

5. Arnold Švarceneger i Marija Šrajver

Arnold Švarceneger, Marija Šriver
foto: Profimedia

Guverner nije imao aferu s dadiljom, ali je imao dete koje je dobio s kućnom pomoćnicom tokom braka s Marijom Šrajver. Marija i Švarceneger, deset godina nakon što je novinarka zatražila raskid braka, nisu razveli, pa je njihov brak okončan tek 2011. godine. Razveli su se posle 25 godina braka.

6. Robin Vilijams i Valerija Vilardi

Robin Vilijams, Suzan Šnajder
foto: Profimedia

Robin Vilijams i Valerija Velardi rastali su se zbog njegove afere s dadiljom Maršom, s kojom se kasnije venčao. No, govorilo se kako je Valerija znala za glumčevu sklonost drugim ženama. Robin VIlijams i Marša bili su u braku 19 godina i dobili su dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...