LJUBAV JAČA OD SVEGA

NA PRVOM SASTANKU GA HLADNO ODBILA,6 GODINA KASNIJE POTPUNO ODLEPILA ZA NJIM:Ovako je počela najlepša holivudska romansa

Od te ljubavi se nije moglo pobeći

Ljubav i zavođenje
11:04h Autor:
Foto: Profimedia

Glumac Rob Lou i dizajnerka nakita Šeril Berkof ove godine slave 30 godina braka. Imaju dva sina, Metjua (28) koji je advokat i Džona (26), glumca i književnika.

Upoznali su se 1983. godine na sastanku na slepo. Izašli su nekoliko puta i zaključili da nisu jedno za drugo. Šeril ga je hladno odbila rečima da nije njen tip i da nema šanse kod nje. Svako je krenuo svojim putem, prošlo je čak šest godina, a onda je sudbina rešila da umeša prste i ponovo ih spoji. Bilo je to 1989. na snimanju filma Loš uticaj (Bad Influence).

Leptirići su ovog puta zairali, ljubav se rodila, a oni su uplovili u ljubavnu romansu, a nakon 2 godine su se i venčali.

LJUBAVNI ŽIVOT NAŠIH VATRENIH URAGANKI: Ksenija odlepila za prezgodnim glumcem, a Sanja za pobednikom Evrovizije!

Rob je jednom prilikom priznao kako mu je Šeril promenila život i podstakla ga da dobro razmisli u kom pravcu želi da ide.

"Kad sam prvi put upoznao svoju sadašnju suprugu Šeril, bio je to moj prvi pokušaj monogamije, što u to vreme zapravo nije bilo u mojoj prirodi, i nisam bio sposoban za to. Međutim, to me je nateralo da preispitam svoj život i odluke. Taj susret me je otreznio i shvatio sam da želim da se skrasim i uživam pored jedne žene", rekao je on.

Oni ove godine slave pune 3 decenije skladnog braka. Iako ni sam nije verovao da može da se skrasi pored jedne osobe, njihov odnos je svakim danom sve jači. #Iako sam početak nije počeo najboljem sve je ispalo kako treba na kraju. Verujem da je to sudbina", rekao je.

ONO ŠTO JE POL NJUMEN REKAO O BRAKU TREBA DA ZNA SVAKI MLADI BRAČNI PAR: Ako želite dobar brak, obratite pažnju na OVO!

Na pitanje koji je to njegov recept za srećan brak, rekao je:

"Stvarno, sve je u tome koga ćete odabrati. Uvek kažem ljudima: Ako postoji i najmanja šansa da oženite svog najboljeg prijatelja, uradite to. Neko ko vas podržava, to je sve što vam je potrebno za srećan brak. Ja sam imao veliku sreću da upoznam nju. Ona je moj oslonac, moj prijatelj i velika ljubav".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...