hurricane

LJUBAVNI ŽIVOT NAŠIH VATRENIH URAGANKI: Ksenija odlepila za prezgodnim glumcem, a Sanja za pobednikom Evrovizije!


Da li Sanja, Ivana i Ksenija imaju momke? Evo šta kažu

Ljubav i zavođenje
13:10h Autor:
Foto: Profimedia

Srpske lepotice Uraganke mamile su poglede i uzdahe u Roterdamu, a jedno od glavnih pitanja na Evroviziji je - da li svaka od njih ima dečka?

Mediji se posebno interesuju za ljubavni život mladih pevačica, a i one pomalo raspaljuju ovaj plamen provokativnim i koketnim nastupima.

Tako je Ksenija Knežević oduševila tursku publiku priznanjem da joj se dopada prezgodni turski glumac Džan Jaman, kojeg naše pripadnice lepšeg pola dobro poznaju iz TV serije "Sanjalica".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Ona je čak rekla da bi ostavila sve zbog njega koliko je lep i da bi baš njega volela da upozna kad dođe u Istanbul. Međutim, Džan je već u vezi sa slavnom Italijankom Diletom a i naša Ksenija je zapravo srećno zaljubljena.

Dečka poznaje od malih nogu i prvo su bili prijatelji, a zatim je to preraslo u ljubav koja traje već godinama. Kako je jednom prilikom izjavila, priželjkuje da se za njega i uda i s njim osnuje porodicu. Za sada su oboje posvećeni karijeri a i previše mladi za brak.

Hurricane, Evrovizija
foto: Profimedia

Ivana i Sanja su već neko vreme "srećno same". Sanja se često pravi pomalo "loco loco" pred kamerama, pa tako uz osmeh naglašava kako one čekaju "princa na belom konju".

"Želimo da bude lep, duhovit, zanimljiv, sve", kaže Sanja i zato, objašnjava, i jesu same. Premda su zaljubljive prirode, one su, kaže, devojke za dugoročne ljubavi.

 Sanja Vučićje  priznala javno da joj se svideo Italijan Damijan Dejvi, vatreni frontmen pobedničke grupe "Moneskin".

"Prelep je i iskreno, sama sam, a on divan... Neću više da pričam. Udala bih se za njega, ali je šest godina mlađi od mene", rekla je Sanja za sajt "wiwibloggs"

Njihov zaštitni znak "loco loco" postaje polako viralni haštag na Instagramu, a pod njim se našao i ovakav simpatičan kolaž:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...