ljubavna priča koja traje

NJIHOVA LJUBAV JE JAČA OD SMRTI: Ovako su se zavoleli Dea i Mladen!(FOTO)

On je bio njen oslonac u najtežim životnim trenucima...

Ljubav i zavođenje
17:08h Autor:
Foto: Instagram Printscreen / deadjurdjevic

Dea Đurđević i Mladen Mijatović otkako su obelodanili svoju ljubav, privlače pažnju javnosti. Iako je razlika u godinama dve decenije, oni se odlično slažu, pa u čemu je tajne ove ljubavi koja je odolela izazovima?

 

Nakon veoma teške saobraćajne nesreće koju je preživela u februaru 2019. godine i od koje se i danas oporavlja, Dei Đurđević najveća podrška bio je njen verenik Mladen Mijatović. Iako ne žure da stanu pred matičara, uživaju u ljubavi, a voditeljka je jednom istakla da ni kao devojčica nikada nije maštala o venčanici.

 

- Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao devojčica sam se igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala ‒ rekla je jednom prilikom za domaće medija, a sada je u razgovoru za "Blic" otkrila da je tajna njihove ljubavi u obostranom razumevanju.

 

- Uživamo u zajedničkom životu i sve će doći na red prirodnim tokom. Mislim da je olakšavajuća okolnost raditi u istoj branši, jer oboje razumemo neizvesnost obaveza i posla kojim se bavimo. Tako da on razume moje duge kolegijume i pripreme emisija, putovanja koja imam kada radim tribine "Budimo bezbedni", a ja sa druge strane imam potpuno razumevanje da posao novinara crne hronike nema kalendar i satnicu, i da u svakom momentu neplanirano mora da ode na teren. Mladen je veliki profesionalac i ja to maksimalno uvažavam - istakla je Dea.

 

Njih je spojio posao, a dugo su krili vezu, ali se nisu bunili kada je javnost počela da bruji o njihovom ljubavnom životu. Dea je od Mladena mlađa 20 godina, ali kako je u nekoliko navrata istakla, razlika u godinama joj ne predstavlja problem.

 

Dea je aktivna na društvenim mrežama, a jednom nedavnom objavom privukla je veliku pažnju. Naime, ona je objavila zajedničku fotografiju sa Mladenom, a opis je svima zapao za oko.

 

- Bez obzira na to koliko je jaka žena, ona čeka muškarca jačeg od sebe. Ne zato da bi ograničio njenu slobodu, već da bi joj dao pravo da bude slaba - napisala je Dea ispod fotgrafije sa svojim izabranikom, a komentari ispod fotografije su se samo nizali.

 

Inače, Dea je ljubavnu vezu sa Mijatovićem započela dok je bila u vezi sa tadašnjim verenikom, ali je ubrzo raskinula veridbu i posvetila se Mladenu.

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...