LJUBAV NE POZNAJE GRANCE

Ovako je počela najintrigantnija ljubavna priča Holivuda: Glumicama ni razlika od 32 godine nimalo ne smeta! (FOTO)

O njima priča ceo Holivud...

Ljubav i zavođenje 19.01.2021. - 10:03h Autor: Stil/Glossy
Foto: Profimedia

Glumice Sara Polson i Holand Tejlor zaljubile su se 2015. godine, a vest da su uplovile u emotivnu vezu je šokirala javnost. Iako istopolne veze nisu retkost u Holivudu, njihova priča ipak intrigira sve.

 

Dok Sara ima 46 godina, Holand je napunila 78. Proslavljenoj glumici, zvezdi serije Dva i po muškarca, mlađa partnerka, koju znamo iz ostvarenja Američka horor priča, Oušnovih 8 i Račed čestitala je rođendan prelepom porukom:

 

"Svi su me putevi vodili prema ovom licu, ovim očima i ovoj duši. Jednostavno, ti si meni sve. Paziću na tebe. Danas. Sutra. Zauvek. Ako ne voliš ovu fotografiju, budala si, pa se nemoj ljutiti na mene kada je vidiš. Čak je i crno-bela, kako ti voliš. Ovo je savršena fotografija savršene osobe. Srećan rođendan, dušo", napisala je Sara na Instagramu svojoj dugogodišnjoj partnerki.

 

Njihova ljubavna priča počela je na Tviteru, ali upoznale su se još pre 12 godina na jednoj večeri. Ipak, tek 2015. stupile su u kontakt preko Tvitera, gde je Sari Holand prva poslala privatnu poruku.

 

Pisao joj je najlepša pisma i bio spreman da učini sve, osim da ostavi ženu i decu: Najveća ljubav Albera Kamija!(FOTO)

Sara Polson, Holand Tejlor
foto: Profimedia

"Kako smo se upoznale... To je jako duga priča koja je počela davno kada sam bila u vezi s drugom osobom. Upoznale smo se na humanitarnoj večeri i odmah smo kliknule", prisetila se Sara, koja je u jednom intervjuu 2016. godine priznala i kako je Holand najlepša žena koju je ikad videla, uprkos velikoj razlici od 32 godine.

 

"Nisam planirala da se zaljubim baš u nju. Zašto je to zanimljivo ljudima? Zato što je neobično. Ako moj život i priča nadahnjuju nekoga, to ne može biti loše", zaključila je glumica. Kako se navodi, ona je i pre Holand volela starije žene.

 

Sara je od 2004. do 2009. godine bila u vezi sa glumicom Čeri Džouns, a svojevremeno je otkrila kako su se razišle jer nisu delile ista životna razmišljanja u tom trenutku.

 

"Ja sam imala 34 godine i kad smo raskinule, pitala sam se šta ću sad. Ona je imala 52 i bila je puno mirnija, jer je i pre mene imala ozbiljne veze. Emotivno sam bila dosta nestabilnija od nje, ali ostale smo u dobrim odnosima i nakon raskida. Upravo sam došla od nje, ostale smo prijateljice."

 

On je bogat, zgodan i slavan. Ona je rođena s teškim deformitetom: Ovo je najlepša ljubavna priča na svetu!

Sara Polson, Holand Tejlor
foto: Profimedia

Ipak, pre ovih starijih glumica, Sara se zabavljala s muškarcima i bila je čak i verena sa kolegom Trejsijem Letsom.

 

"Kad me ljudi vide s Holand, misle da vučem traume iz detinjstva vezane za majku. Ovde nema skrivenih namera, brinemo se jedna za drugu. Imam sreću da sam u vezi s nekim ko je stariji i pametniji od mene", ispričala je Sara Polson jednom prilikom.

 

Sa druge strane, Holand Tejlor je otkrila kako da to da je veza sa Sarom postala javna, kad to u njenom ljubavnom životu inače nije bio slučaj.

 

"Veza sa Sarom postala je javna jer je ona bila ogromna zvezda, a ja donekle poznata. To je bila velika vest i nisam je poricala. Ja čuvam svoju privatnost, ali ne mogu sve privatno sakriti. Živim javni život! Mislim da sam imala 29 ili 30 godina kad sam prvi put ušla u vezu sa ženom, ali nisam o tome pričala. Nikad ne bih ni pomislila da ću pričati o svom privatnom životu u intervjuu", prisetila je Holand.

 

On je bio 36 godina stariji od nje,njihova veza je izazvala neviđen skandal:Fatalna ljubav Une i Čarlija Čaplina! (FOTO)

Sara Polson
foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...