BIRAJTE PAMETNO

Na ovakvog muškarca ne vredi trošiti ni minut: Sa njim je život udvoje noćna mora!

Neki muškarci prosto nisu rođeni za život udvoje. Ovakve je najbolje izbegavati

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Postoje muškarci na čiji izgled ni jedna žena nije imuna. Na prvi pogled oni izgledaju kao odličan izbor, međutim na kraju se ispostavi da je najbolje zaobići ih u širokom luku.

 

Ako u vaš život ušeta ovakav čovek, bežite glavom bez obzira. Sa njim sreće nema.

 

1. Stalno traži izgovore

 

Zove vas samo kada njemu odgovara. Često koristi izgovore poput "U gužvi sam", "Imao sam puno posla", kao opravdanja na pitanje zašto se ne viđate često. Muškarac koji želi da provede vreme sa vama uvek nađe način uprkos svim obavezama. 

 

2. Škrtica

 

"To je preskupo!" - izjava koju često čujete. Novac nikad ne igra glavnu ulogu u ovom slučaju, ali ukoliko se stalno žali na finansijsku situaciju, jasan je znak da se radi o muškarcu koji nije dovoljno sposoban. Sigurno vam ne treba neko koga ćete izdržavati, naglašavaju bračni savetnici.

3. Ne sluša vas pažljivo 

 

Sve mu je zanimljivije osim ono o čemu vi pričate. Muškarac koji nije u stanju da vas sasluša nikad vam neće biti ni oslonac, ni podrška.

 

4. Neukusne šale na vaš račun 

 

Često vas ismeva pred prijateljima, a kao izgovor kaže da je reč o šali. Ni jedna žena ovo nikad ne bi smela da dopusti. "Čak iako se radi o šali, takvo ponašanje nije prikladno. Partner bi morao da bude osoba pored koje se osećate najlepše, a ne suprotno", kaže Kejt Braun savetnica za brak.

 

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...