razlog je tužan!

Demi Mur otkrila zašto su joj propala sva tri braka: Ne žalim ni za čim! (FOTO)

U intervjuu za jedan podkast glumica Demi Mur osvrnula se na svoje brakove i otkrila kako je nakon dugog traženja odgovora napokon shvatila u čemu je grešila.

Ljubav i zavođenje
11:54h Autor:
Brus Vilis i Demi Mur, Foto: Profimedia

Zvezda filmova "Duh" i "Striptiz", Demi Mur, iza sebe ima tri propala braka, a zanimljivo je da je zadržala prezime prvog supruga, s kojim je najkraće bila u bračnoj zajednici. Naime, poznata brineta rođena je pod imenom Demi Džin Gajnes, a nakon braka s rokerom Fredijem Murom (1981.- 1985.) odlučila je da zadrži njegovo prezime.

 

S akcionim junakom Brusom Vilisom bila je u braku od 1987. do 2000. godine u kojem je rodila troje dece, a u treći se brak s mlađanim Eštonom Kučerom upustila 2005. Premda su im mnogi predviđali brzi krah, taj je brak potrajao čak osam godina.

 

Brus Vilis, opasan momak mekog srca: Imao sam devojke i pre nje, ali nijedna joj nije bila ni do kolena! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Nakon svih tih iskustva, tek joj je pisanje memoara objavljenih pod nazivom "Inside Out" pomoglo da shvati gde je grešila.

 

Menjala je sebe kako bi je muškarci prihvatili

 

"Svih tih godina toliko sam se menjala, svaki put iznova, kako bih se uklopila u sliku onoga što sam mislila da drugi žele. Zapravo sve vreme radimo na tome da budemo poželjni, ali zanemarujemo svoje želje", otkrila je Demi.

 

"Mislim da je to celi proces zaljubljivanja u samog sebe i prihvatanja toga što zaista jesi", dodala je.

 

"Proći kroz putovanje u kojem ceniš ljubav koja vas je spojila i zaista dati sve što možeš...to je moguće samo ako zaista voliš i prihvataš sebe", objasnila je svoje nove spoznaje glumica.

 

Teška bolest brata blizanca, razvod roditelja i smrt voljene osobe: Niko ni ne sluti kakvu tugu krije Ešton Kučer!(FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Ni za čim ne žali

 

"Bilo je od neverovatne važnosti ponovo proći kroz prošlost i početi ceniti stvari kroz koje sam prošla. Sve što mi se dogodilo, dobro ili loše, sada prihvatam", zaključila je 57-godišnja glumica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...