Da li se prepoznajete?

5 sigurnih znakova da će vaš brak trajati ceo život: Vas ništa ne neće rastaviti!

Mnogi partneri rastaju se usled krucijalnih razlika u mišljenju

Ljubav i zavođenje
Foto: Shutterstock

Svaka osoba teži uspešnom i dugovečnom braku, ali ne pođe svima to za rukom. Nesigurnost, sumnje i nesuglasice unose nemir u ljubavne veze, pa je bitno fokusirati se na dobre, pozitivne vibracije.

 

Ako primenjujte ovo, dugovečnost braka vam je zagarantovana, tvrde stručnjaci.

 

Bez obzira na sve, tu ste jedno za drugo

 

Manje nesuglasice i neslaganja česta su pojava u svakoj vezi, međutim, i kada se “sukobite”, bitno je da ste tu za svog partnera. Obratite pažnju na njena/njegova osećanja, spustite gard i pokažite da vam je, bez obzira na sve, i dalje stalo.

 

Negujete slična uverenja

 

Mnogi partneri rastaju se usled krucijalnih razlika u mišljenju. Stoga, ako vi i vaš partner negujete barem suštinski slična ili ista uverenja, uz prisustvo još nekoliko ključnih segmenata, dugovečnost vašeg braka ne bi trebalo da bude upitna.

 

7 stvari koje žene ne znaju o muškarcima!

foto: Shutterstock

Verni ste

 

Poverenje i lojalnost su među najbitnijim aspektima ljubavne veze. Čak i kada se raspada sve oko vas, ako verujete jedno drugom, velike su šanse da prevaziđete nesuglasice.

 

Poštujete i podržavate partnerove odluke

 

Poštovanje je “sveto” u svakoj vezi. Ako negujete uzajamno poštovanje, ne brzate sa zaključcima i saslušate ono što partner želi da predloži, na dobrom ste putu.

 

Kvalitetno provodite zajedničko vreme

 

Uprkos manjim nesuglasicama, ukoliko i dalje volite da provodite zajedničko vreme s partnerom i živite za te momente, hemija i privlačnost su i dalje prisutni. Pronađite način kako da ih i održite.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...