Isplivali novi detalji

Svi znaju da je nije voleo: Princ Čarls pod pretnjom oženio Dajanu, samo zbog ovoga!

Za sve je kriv princ Filip?
Vip priča
20:58h
Foto: Profimedia

Brak najvoljenije britanske princeze Dajane i princa Čarlsa uglavnom nije delovao srećno - varao je on nju, varala je ona njega. Zašto su se uopšte venčali, pitali su se mnogi, piše Story.

 

Autorka Sali Bedel Smit nedavno je objavila novu biografiju sina Elizabete Druge, a nazvala ju je Princ Čarls: Strasti i paradoksi neverovatnog života.

 

Iz mnoštva interesantnih i malo poznatih činjenica o prvom plemiću u redu za britanski tron, izdvaja se tvrdnja da je princ Filip - Čarlsov otac i suprug kraljice Elizabete Druge - naterao svog sina da oženi Dajanu.

 

Navodno je princ Filip bio toliko uporan da je princ Čarls osetio prinudu i optuživanja. Čak je i Filipova rođaka Pamela Hiks jednom prilikom rekla da je Čarls od oca dobio maltene preteće pismo, a razlog je bila činjenica da je naslednik britanskog trona proveo strastvenu noć s Dajanom u vozu 1980. godine.

 

Najveća uvreda za princezu Dajanu: Tajne isplivale, šta je sve preživela u braku sa Čarlsom!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Navodno, princ Filip je smatrao da, s obzirom na to da joj je oduzeo nevinost, njegov sin treba da oženi mladu lepoticu.

 

U julu sledeće godine, održano je čuveno kraljevsko venčanje, a time je započeo jedan nesrećan brak, koji je okončan 15 godina kasnije.

 

Princeza Dajana poginula je godinu dana kasnije, a Čarls je 2005. godine oženio Kamilu Parker Bouls, svoju prvu ljubav i ženu s kojom je godinama varao Dajanu.

 

Još jedna od zanimljivosti koje ova knjiga otkriva jeste da se kraljica Elizabeta još nije povukla s prestola Velike Britanije jer smatra da njen sin ne bi bio dobar kralj.

 

Sada je potpuno očigledno: Na koga to liči princeza Šarlot? (FOTO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs