Ljubav cveta

Ronaldovo srce osvojila skromna devojka: Skrasio se sa radnicom iz butika! (FOTO)

Za razliku od dosadašnjih izabranica koje su se utrkivale da se pojave u javnosti sa sportistom, Georgina je postala glavna meta medija tek nakon što su je paparaci uslikali sa fudbalerom
Celebrities
18:20h
Ronaldovo srce osvojila skromna devojka: Skrasio se sa radnicom iz butika! (FOTO)
Foto: Profimedia

Najpopularniji fudbaler na svetu Kristijano Ronaldo (31), imenovan je za najboljeg Fifinog igrača protekle godine, piše Story.

Na proslavi povodom dodele nagrada, koja je organizovana u Cirihu, sportski as pojavio se u društvu svoje nove devojke Georgine Rodrigez (21), sina Kristijana Ronalda Mlađeg (6), sestara Lilijane i Elme Aveiro i majke Marije Dolores.

Zvezda najtrofejnijeg španskog fudbalskog kluba Real Madrida, nakon proglašenja i uručenja nagrade, poljubio je trofej i održao govor pun emocija, nakon čega su se na binu popeli njegova devojka, sin i porodica, strpljivo pozirajući fotografima.

Jedini razlog zašto Ronaldo nema nijednu tetovažu: Potpuno neverovatno! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ronaldo je svoju novu izabranicu Georginu prvi put predstavio baš na ovom događaju. Kako pišu strani mediji, njih dvoje pojavili su se u javnosti sredinom novembra protekle godine, dok njihovo poznanstvo datira još sa manifestacije koju je organizovala italijanska kompanija Dolche&Gabbana nekoliko meseci pre toga.

Zanosna lepotica crne kose, jedna je od malobrojnih žena koju je Ronaldo predstavio kao svoju devojku. Odrasla je u Haki, malom gradu koji se nalazi u severoistočnoj Španiji, u blizini Pirineja.

Za razliku od dosadašnjih izabranica njegovog srca koje su se utrkivale da se pojave u javnosti sa sportistom, Georgina je ipak postala glavna meta medija tek nakon što su je paparaci uslikali sa fudbalerom u francuskoj prestonici, u Diznilendu, gde su šetali i strasno se ljubili.

Pre veze sa Kristijanom Ronaldom, ova mlada devojka radila je kao prodavačica u Gučijevoj radnji u Madridu, a sada je okupirana bodrenjem svog partnera na utakmicama, gde joj društvo često pravi njegov sin. Nova romansa slavnog fudbalera, nakon ovog pojavljivanja na jednom od najvažnijih događaja u njegovoj karijeri, dobija potpuno drugačiji epilog, a javnost s nestrpljenjem očekuje njihov sledeći korak. Pojedinci se nadaju da će uskoro uslediti i brak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs